Bateriye Başlayacagım Yardım

A

Aprakings35

Merhaba arkadaşlar daha önce hić bateri çalmadım ama hep sevmisimdir sürekli parçalarda baterileri dinlemişimdir, duymuşumdur ve artık karar verdim başlayacağim ama hiç bir bilgim yok elektro tipi almayı düşünüyorum ikinci el olabilir ama bilmediğim için kandırılabilirim 0 olabilir çok pahalı olmamak kaydiyla herkes roland demiş en ucuzu 2.500 den başlıyor o kadar uçuk olmazsa iyi olur
-kurs almadan öğrenebilir miyim sizce çok durumum yok

-neleri bilmem gerekir almadan önce

-öğrenci evinde olur mu bide bütün mahalle öğrenci

Yardimci olursanız çok iyi olur
 
Ders alacak durum yoksa internet videolarıyla ama temel düzey ve başlangıç seviyesinden başlayabilirsin bence. Elektro alacaksan medeli kullanan arkadaşım var çok da memnun. Fiyatları daha makul. Kulaklıkla çalışabilirsin ama akşam ve gece saatlerinde ses gidebilir. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
Internette varsa hallederim
Hangi modelleri kullanıyorlar
ses sorunim çok olacağını sanmıyorum herkes öğrenci olduğu için
teşekkürler
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #5
Teşekkürler dersi bir şekilde hallederimde

bu bana yeterli olacak midır
 
Yeni başladığına göre önce temel derslerle uğraşman gerekecek. Bunlarda zaman alacak ve davul çalmak istediğin sürece günlük yapman gereken şeyler olacak. Ondan sonra tarz/tür seçeceksen üzerine gitmek adına o zaman yeterli gelmeyebilir bir hocaya ihtiyaç olabilir. Ama yok ben hobi maksatlı backing track dedikleri davulsuz şarkılar üzerine çalacağım, keyif maksatlı diyorsan yeterli olur bence ama burada yine tarz/tür işin içine girer.
 
Geri
Üst