Ünlü Gitaristler Ne Marka Gitarlar Kullanıyor?

Arkadaşlar Makina programındaki gitaristin kullandığı setup hakkında bir bir bilgisi olan var mı acaba?arasıra musicman arasıra fender strat kullandığını gördüm ve bugün önünde analog set gördüm sanırım drive tonları çok hoşuma gitti kullandığı anfi ve analog pedalları bilen var mı acaba?
 
arkadaşlar mor ve ötesinin gitaristi kerem özyeğenin kullandığı gitar epiphone les paul diye biliyorum.. tam olarak bilen war mı? tonları süper bi de adam zaten aşmış

bir de kullandığı pedal la ilgisi bilen arkadaşlar warsa yardmcı olurlarsa sevnrm
 
evet goldtop1956... yaw adam çalıyo ya :) tonlar harbiden mükemmel e tabi punchie arkadaşmn dediii gibi gibson dan da o beklenir abi ya hayalimdeki gitar epi lp ama çok pahalı aq :( gitarı alsan amfi lazım amfi alsan pedal lazım bu ne ya :evil:
 
Skull_KruSher demiş ki:
Lafı ağzımdan almışsın şimdi önceki sayfada gördüm yazıyordum sen yazmışsın benden çok yaşayacaksın.

Ayrıca Kirk in ibanez çaldığı görülmüştür(bkz. texas konseri yıkılyor falan sahne emin değilim çok zaman oldu izlemeyeli) ama çaldıktan sonrada yerlerde süründürmüştür kıçına başına sürmüştür o gitarı falan. Sevmez ibanezi ;)

san diego '92 :mrgreen:
 
kenna demiş ki:
Özellikle load albümünde metallica nın fender kullandığına dair iddaya bile girebilirim çünkü hem sound farkediliyor hem de albüm kapağındaki resimlerde var ve kirk in fender kullandığına dair yazı okumuştun biryerde. Ayrıca unforgiven 2 klibinde james, disappear klibinde de kirk fender kullanıyor. Ama özellikle reload dan sonra kayıtlarda ağırlıklı olarak gibson, sonra da esp kullanılmış sanırsam.

o klipte kirk in kullandığı fender değil ltd dir :) fender strat tarzı olarak gördüğün için ööle söyledin heralde..bir daha bakmanı öneririm çünkü bariz bi şekilde gitarın markası okunur.. :)
 
Geri
Üst