Ibnez K7 Korn Signature hakkında

oncelikle herkese slm bu aralar k7 almayi dusunuorm iysallh ne dir ne deildir bilgisi olan arkadaslarim ,ayrietten onercegniz bi pedal varmi? birde siz hangi rengini alirdniz karar veremedim yardim ederseniz sevinirm herkese saygilar...



 
Grisini alırdım,Bijen nikli arkadaş satıyodu bi ara..Maun gövde var bu modelde,Universe'den ayıran yönü bu bi de bisikletin vites kutusunu kapatan koruma gibi bi Floyd Rose çubuğu var,çok kullanışlı..
 
korn sevmeyen biri almasın k7 ton olarak bana göre rezil bir gitar.
kelle arkadaşıma katılıyorum ya mis gibi uv varken k7 çok rahatsız ve kalas bir gitar kalıyor ama tercih senin!
 
Ben K7 denedim ve çok beğendim,çok rahat tuşesi var,sustain iyi,tremolosu sorunsuz,fiyatı uygun bu özelliklere göre..Bizim basçıda Ibanez K5 var o da çok sağlam alet,Ibanez bence imzalı modelleriyle de çok alınası gitarlar üretiyo..Zaten bu anlamda Ibanez JSM örnek gösterilebilir..

Universele K7 arasındaysa dağlar kadar fark var,Universe işçilik olarak daha gösterişli,pickguardın sustaine etkisi var,ağacı ıhlamur,manyetikleri farklı iki modelin..Yani ikisi aynı gitarın farklı renkli versiyonları değil..Aklınızda bulunsun..
 
arkadaslar yorum yazan tum arkadaslarima cok tesekkur ederim renk olarak grisini aldim hemen hemen herkesin giri demesi yuzunden :D herkese slm saygilar ;)
 
arkdaslar gitari siparis ettigm admlar tekrar aradi grisi yokmus mecbur mavi aliorm, artik k7 de uretilmicekmis bilginize saygilar ;)
 
Geri
Üst