Blue Bluebird Mikrofon Hakkında

Mukemmel bir urun. Basta ne yalan soyleyeyim emin degildim ve yurt disindan gelecegi icin begenmezsem en kotu burada nakide ceviririm dedim. İki tane akustik cover kaydettim, akustik gitarlar cam gibi ve berrak. Vokaller de ayni sekilde cok berrak. Teknik tarafindan anlamam o yuzden biraz kendi betimlemelerimle tecrubemi paylastim ama sunu soyleyeyim AKG P220 kullanicisiydim, onu direk sattim Bluedan sonra. Kesinlikle tavsiye ederim.
 
Bence çok iyi bir seçim akustik ve vokal kayıtları için. Hem akustik hem vokal kaydettim Bluebird ile son derece memnun kaldım (Kıyasım Rode NT2A). Ama mesela amfi de kaydettim bu ürünle, aynı performansı vermedi, aklınızda olsun. Çok yönlülük beklemeyin yani. Amfiyi de efendi gibi SM57 ile kaydedin :) (Gerçi ben onun için de uslu durmayıp Sennheiser E609 edindim.)
 
Blue Yeti kullanıyorum, son derece memnunum. Ne kadar profesyonel bir kayıt ortamı kullanıyorsun bilmiyorum ama Bluebird bütçede sıkıntıya sebep olacaksa blue yeti de düşünebilirsin çok pratik bir alet fiyatı da uygun. İlla XLR giriş lazımsa bluebird elbette...
 
Son düzenleme:
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #5
Hepinize çok teşekkürler arkadaşlar mikrofonu apple sayesinde temin ettim şimdi ise akustik düzenleme için çalışmalara başladım elbise dolabını kullanıcam bunun için :)))
 
Geri
Üst