Boss CE-5 İLE CH-1 arasındaki fark nedir ?

Boss ce-5 ile ch-1 arasındaki farkı izah edebilirmisiniz , bunlardan birini tercih etmem gerekirse sizce bu hangisi olmalı ? birbirleri arasında bir üstünlük söz konusumu ? şimdiden teşekkürler.
 
ne kadar faydası olur bilmiyorum ama yine de yazayım... sert ve distortionlu tonlarda "CH-1"in daha çok kullanıldığını, bu zamana kadar gördüğüm setuplardan çıkarttım.

"guitargeek.com" adresine girip yine bir bakabilirsiniz.
 
bende ch1 var diğeri ile arasında şöle söyliyim 1/2 knob fazla var ce 5 de. ch1 de lo /hi arasını tek knob açıyo kapıyo. diğerinde 2 ayrı knob var.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #6
evet tek fark omu ? ve eğer 2 sinide kullandıysan bi kıyaslama yapabilecekmisin 2 si arasında bu mümkünse çok yardımcı olmuş olucaksın :)
 
ce 5 i kullanmadım sadece inceledim. ch1 kullanıyorum. ama knoblardan tahmin edebileceğim kadarıyla ce 5 daha iyi ve kapsamlı gözüküyo. tabi zevk renk. şahsen ben para yüzünden alamadım
 
CH-1 analog , CE-5 digital bir pedal. Farkları soundları.Parlak, keskin ton ve daha çok ton seçeneği isteyenler CE-5 almalı. CH-1 in ise pek ton seçeneği yok,tek tip bi chorus ama o tek ton da pek bir sıcak/warm... Ben şahsen ikisini de uzun uzun denedikten sonra CH-1 aldım,gayet memnunum.
 
Geri
Üst