The Madcap ( Glam / Hard Rock )



Selamlar,

Youtube videolarını paylaştığım bir önceki başlık yerine bundan devam etmek istiyorum. Çünkü artık grubumuzun ismi ve gitmekte olduğu yönde farklılıklar yaptık. Yine cover videolarımıza devam edeceğiz ve videoları bu başlık altından paylaşacağım.

Eski başlık : Youtube Kanalım | Sayfa 3 | turkrock.com

The Madcap

Grubumuzun ismi The Madcap. Bir kısmınızın bildiği gibi youtube da pop şarkılara metal / hard rock coverları, bazı akustik coverlar, medleyler yaparak yola çıktık. Yapmak istediğimiz müzik Glam / Hard Rock ve gitmek istediğimiz yol kendi şarkılarımızı yazmak. Fakat cover yapmaya ve bunların bir kısmını konserlerimizde çalmaya da devam edeceğiz. Kendi şarkılarımızı düzenlemeye başlamadan önce bir konser listesi oluşturduk. İçinde Skid Row, Guns N'Roses, Mr.Big, Whitesnake gibi grupların muhteşem ama özellikle Ankara sahnelerinde hiç çalınmamış şarkıları ile moden glam gruplarının pek bilinmeyen ama muhteşem şarkıları yer alıyor. İlk konserimiz The Madcap: Awakens'ı 9 Temmuz'da Ankara If Performance Hall'da yapacağız. Yani özet olarak konserlerimiz devam ederken single ve albümle ilgili çalışmalarımıza başlayacağız.

The Madcap: Awakens

IMG_6519.jpg


THE MADCAP" 9 Temmuz Perşembe IF PERFORMANCE HALL Sahnesinde!!!

Deniz ve Izgi'nin pop şarkılara hard rock cover videoları çekerek başladıkları youtube kanal projelerini artık konser yapan bir Glam grubuna dönüştürmeye karar verdiklerinde, Emre, Faruk ve Erman'ın katılımıyla The Madcap'i kurdular. Grup 9 Temmuz IF Performance Hall'da gerçekleşecek ilk konserleri The Madcap: Awakens'da kendi yorumlarıyla pop şarkılara, zamanında klasik olmuş ama Ankara sahnelerinde kendine yer bulamamış Hard Rock şarkılara ve izleyenlere yeni bir müzik dinlemenin heyecanını yaşatacak modern Glam Rock şarkılara yer verecek. '



The Madcap Sosyal

The Madcap | Rocks!
The Madcap | Facebook
The Madcap (@TheMadcapRocks) | Twitter
The Madcap (@themadcaprocks) • Instagram photos and videos
Deniz Sayman - YouTube

Önceki başlıktan Pro-Shot videolar



 
Son düzenleme:
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3


Daha önce bir Katy Perry şarkısı Dark Horse'u 2014 Hits Covered in Rock Medley videosuna dahil etmiştik. Bu sene hala adam gibi hit şarkı çıkmadığı için eski sevdiğimiz şarkıları coverlamaya devam ediyoruz
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #7
Selamlar,

(Rising Star 2.tur için)
Kusura bakmayın buraya yazma şansım olmadı. Pazartesi sabahı İstanbul'a yola çıktık, tabii iptal olunca akşam döndük. Eşya taşımak zorunda olduğumuz için arabayla gidip geliyoruz bir de dönüş trafiğine kaldık. Baya yorucu oldu.

Son durum 15 Eylül Salı günü çalacağız, desteklerinizi bekliyoruz :).
 
Bu akşam sahnedeyiz, destekleriniz için hatırlatayım dedim :) Baraj %80 jüri de daha zor oy veriyor dün gördüğümüz kadarıyla o yüzden her türlü desteğe ihtiyacımız var
Biraz handikaplı bi güne denk gelmişsiniz gibi.
Malum farklı kanallarda ki mevcut yayın trafiği programın izlenmesini etkiler ve buda alacağınız oy potansiyeline yansır.
Hele bugün bide uzun süre sonra neredeyse ilk defa, şifresiz olarak bi Türk takımının TRT gibi bi platformda şampiyonlar ligi grup maçının (Galatasaray - Atletico Madrid) olması 21:45 - 23:30 sularında yayın akışını o tarafa kaydırır gibi duruyor.
Saat belliyse (ve umarım maç saatinden önce sahne alırsınız) oy vermek isteriz.

NOT: Gereken yan ekran uygulamasını paylaşmanız ve kullanımı hakkında ufaktan bi anlatmanız extradan yararınıza olabilir gibi (malum üşengeç bi milletiz)... :)
 
Uygulamayi ben anlatayim. Sarkiyi soyleyecek kisi/grup cikmadan 3-4 saniye once uygulama ekraninda beliriyor. Oylamaya katilmak isterseniz tikliyor ve bekliyorsunuz. Sarki baslayinca evet butonunu surukluyorsunuz. Sarki basladiktan sonra oylamaya katilamiyorsunuz.
Playstore veya appstore'a tv8 yan ekran yazarsaniz bulursunuz.
 
Uygulamayi ben anlatayim. Sarkiyi soyleyecek kisi/grup cikmadan 3-4 saniye once uygulama ekraninda beliriyor. Oylamaya katilmak isterseniz tikliyor ve bekliyorsunuz. Sarki baslayinca evet butonunu surukluyorsunuz. Sarki basladiktan sonra oylamaya katilamiyorsunuz.
Playstore veya appstore'a tv8 yan ekran yazarsaniz bulursunuz.
Android programları masaüstünde açan şöyle bi '' BlueStacks '' uygulama da iş görür heralde ?
 
Saati belli değil ama sahne kurulumu gerektiği için ya girişte ya ilk reklam sonrası ya da son reklam sonrası çalacağız. Ama girişte olmayacağını düşünüyoruz çünkü bir öncekinde ilk biz çalmıştık.

Saat konusunu bugün öğrendik. Oylamadaki % değeri o an(performanstan 3-4 saniye öncesi) uygulamaya bağlı olan insanlar üzerinden hesaplanıyor dolayısıyla az insan varsa % ona göre değişiyor. Yani az insanın uygulamada olduğu ve sizlerin oy desteği ile çok yüksek bir değer de yakalamak mümkün bir yandan. Bu yüzden performans sırasında oy verilemiyor önceden bağlı olmak lazım.

Bluestacks'in iş görebileceğini düşünüyorum ama twitter veya facebook ile login olunuyor uygulamaya onların da ayarlı olması gerekebilir.

İlgi ve destek için şimdiden herkese teşekkürler!
 
Selamlar arkadaşlar!

Konser tarih ve etkinlikleri şu şekilde

Adana - Cazara 23 Ekim Cuma


Ankara - Passage Pub 28 Ekim Çarşamba


İstanbul - Dorock XL Halloween Party 31 Ekim Cumartesi
 
Geri
Üst