The Madcap ( Glam / Hard Rock )

Türkiye'den İngilizce yazılmış bu kadar eli yüzü düzgün hard rock parçası gerçekten nadir.
Kadın vokal olunca doğrudan Vixen çağrıştırıyor, vokalin tınısında da biraz Janet Gardner var sanki, "Wrecking Ball" çağrıştırdı bana. Fakat giriş rifinde de sanki J. Priest -"Breaking the Law"'a da bir saygı duruşu var:)
Bu tarzın Türkiye'de büyük bir kitlesi yok, hiç bir zaman da olmadı. Majör modda nakarat, bluesy tınılar, üzerine modülasyon ile giren akıcı bir solo... Bunlar daha çok 80ler hard rock tarzının estetik değerleri ile uyumlu. Bu tarz ile arası olmayan dinleyici o nedenle ısınamayacaktır.
Ama ülke dışı pazar hedeflenirse gerçekten güzel olabilir.
 
Ne kadar güzel şeyler oluyor bu aralar yahu.
Efsane bir çalışma bence. Bir taraftan da Rockfabrik Effects falan ile @izzzyy den çok güzel haberler geliyor.
Bence bizim sorunumuz Alım Satım ile uğraşmakmış :D
Bakın piyasalar durdu, kimse bir şey alıp satamayınca herkes enerjisini iyi iş yapmaya verir oldu :D
Bu çabalar hep vardı aslında, belki ahali alım satımdan ilk kez başınızı kaldırıp neler olup bittiğine dikkat kesildi.
 
Herkese tekrardan çok teşekkür ederim.

Bu arada şarkıyı iTunes, Spotify vs. heryere kliple aynı anda yükleyecektik fakat Lego isminden dolayı Fransa'dan avukatlar karşı çıkışmış bu işe. Bu yüzden bu platformlarda Stepped on a L.go ismiyle yer alacak :D Yayınlandığında tekrar haber vereceğim, çok sağolun.
 
Rock/Metal çalan bi barda oturuyorken playlistte bu şarkı çalsa "Lan bunlar da neyin nesiymiş öyle?" diyip Soundhound'da şarkıyı aratırdım muhtemelen. Ayrıca solonun kompozisyonuda bence çok başarılı olmuş. Vokaliniz baya iyi, parlıyor adeta. Bu şarkıyı yurtdışında bi festivalde çalsanız hiç sırıtmazdı. Baya da alkış alırdınız :D
 
Canlı yayında da izledim, youtube üzerinden de hem de birkaç kez. Bence süper bir çalışma, tek tek şu güzel olmuş bu güzel olmuş demek istemiyorum çünkü gerek yok.
Kafası dumanlı gibi yada heceleri ezerek yapılan vokalin, power cord basmanın vs. Rock müzik ve Rock müzik icrası olduğu sanılan ülkemizde, bu çalışma resmen ilaç ilaç, ister antibiyotik deyin ister vitamin.
Aynen devam Deniz kardeş, ben sizi takip ederken çok memnun oluyorum.
 
Herkese tekrardan çok teşekkür ederim. Güzel yorumlar insanı iyice şevklendiriyor.

Aşağıdaki şekilde ufak bir turumuz olacak, Ankara, Antalya, İzmir ve Bursa'daki arkadaşları bekliyorum!

themadcap.jpg
 
Zaten içi boş bir yorumdu, Rock bir parçada headbang beklentisi vardı arkadaşın :) Gerçi bilemiyorum hangi Bon Jovi, hangi GnR, hangi AC/DC parçalarında headbang yapıyordu.
 
Geri
Üst