arkadaşlar bugün gittim legacy combo amfimi aldım...yorumlarımı yazmak istedim...
ilk olarak okadar eleştirdiğim dec müzik süper ilgilendi benimle hepsine teşekkr ediyorum...fiyat konusunda da yaptıkları indirimlerden sonra amerikadan mal getirtmek artık çok saçma..2 yıl garantili hatta tüpleri 6 garantili amfimi amerikadan getirtme parasına yakın bi paraya aldım...
stüdyoya taşıdım(studyo rx) malum evde test etsem nolur sesini açamayacağım için..iki buçuk saat boyunca çaldım ve doyamadım..o stüdyodaki mesa yı da jcm2000 ide kullanmıştım ama bilmiyorum onlar benim değildi diyemi ama bu amfi onlardan daha güzel geldi benim kulağıma zaten zevk meselesi bu işler..daha önce o markaları beğenmiş olsaydım onları alırdım neyse..
ses olarak hayvansi bi sesi var..rx teki jcm yi davulu bas gitarı volume 6 dayken çok rahat bastırdı ki volume 10 a kadar açma şansım var
cleani çok temiz o kristal fender cleanine çok benzemiyor ama ben çok beğendim...
drive çok geniş ton yelpazesine sahip..çünkü belli bir seviyeye kadar gerçekten distortiondan çok uzak o eski drive tonları versede fullediğinizde sert bir distortion oluyor ki marshallarda low gainler falan en sevmediğim şeydir..
çok kolay feedback yaptırılabiliyor ve gerçekten gitarımın sustaini inanılmaz oldu
iki kanal içinde ayrı eq olmasıda güzel bişey.....
eksi yanlarıda var fakat..
mesela master volume yok..iki ayrı volume var...
reverb çok basit kaçmış yani amfiye yakışmamış daha iyi bir reverb beklerdim..ve amfi inanılmaz derecede ağır...yani şu amfiyi konsere falan taşıyacağım zamanki işkence yerine kargo şirketi falan çağırır parama kıyarım...hala belim ağrıyor