Tc Electronic Polytune Clip Tuner

Kaliteli gözüküyor gerçekten. Keşke o kadar özelliği koymuşlar içine şarj edilebilen pilde koysalarmış. Uyuz oluyorum şu clip on tunerların pil işine. Olmadık yerde bitiveriyor. Herşeyi geçtim o tip pilide heryerde bulamıyorsunuz. Teknoloji marketlere falan gitmek lazım. Özellikle benim gibi sıkça floyd ayarı falan yapıyosanız pilli clip on tunerlar ne kadar güzel olursa olsun hiç kullanışlı değil.

Şuan seiko stx7 kullanıyorum. Bildiğimiz andrid telefonları şarj ettiğimiz mini usb girişi var. Telefonu şarjdan çekip tunerı takıyorum hemen şarj oluyor bayaada uzun gidiyor...
 
Cherub WST640C alın arkadaşlar, iki bira parasına satılıyor bana dua edersiniz:) bulabilirseniz snarklar da çok iyi, clip on'a 50 euro verilir mi yaw:)
Clip on tuner var, clip on tuner var...50€ eder mi demişsin ama özelliklerine bakarsan standart dışı birşey olduğunu hemen farkedilir.
Adamlar cihaz üretecek, piyasada kasası için kullanabilecekleri hammadde olmadığı için gidip yeni malzeme türetmişler :) TC Polytuner'daki en baba özelliklerin bir kısmını parmak kadar şeye sığdırmışlar. 2 bira parası dediğin şey polytune yapmaz ,bu teknolojiyi bulan adamlar TC zaten. 0.02 cent hassasiyet demişler, baya entonasyon bile yapılır bu aletle. Flat tuning ve capo ile akord ayarları varmış ki normal Polytune tuner pedalında Drop Tune de özelliği vardı, ona baya yaklaşmış.
Yakında herkesin gitarında görürsünüz bence bu aleti söylemedi demeyin.
Yurt dışında da 49€'muş fiyatı, Compel TR'de TC pedallarını Avrupa'yla aynı fiyata satıyor, üstüne sadece kdv'si var,fiyatı böyleyken dışardan almaya da gerek yok zaten
tc electronic PolyTune Clip Tuner
COMPEL | GİTAR PROSESÖRLERİ/PEDALLAR | TC ELECTRONIC PolyTune Clip
 
Geri
Üst