Fernandes Strat Nasıl ?

I

infaz

Arakadaşlar fernandes strat nasıl bir bilgisi olan varmı bir arkadaşım almışta bende almayı düşünüyorum sizce nasıl ?


strat.jpg

Bunun sadece volume ve tone tuşu olanından işte
 
kardeş fena gitarlar değil orta sınıf falan.ben çaldım ama bu gitarların 1000$ olanlarıda vardı.taksim dec müzikte çalmıştım bayağı sağlamdı.bide bu gitarların bazılarında özel bir olay var.sustainer olayı var.o deli bişey yani :)alacaksan sustainerlı olanı al derim :)
kolay gelsin..
 
Saolun

Arkadaşım bugün aldı özellikle dec çalışanları çok yakın davrandı arkadaşa hoşuma gitti gerçekten daha çalmadı en yakında sesini duymak için sabırsızlanıyorum :)
 
Fernandes marka strat 'tan bi de Kirk Hammett'da var,siyah beyaz strat.Garage days albümünün kapağındaki resimde olan gitar.Bi bulabilsem alıcamda,bulamıyorum işte.
 
evet kirk te var...

bu arada gerçekten fernandeslerdeki sustainer kit manyak bişey...

onu alırsan oyuncak gibi oynarsın manyak şeyler yaparsın..tremolo kolunu manyetiklere yaklaştırdığın anda feedback yapıyor çok tatlı bişey..
 
Fernandes cok iyi gitarlar yapar am markanin asil numarasi sustainer idir. Bazi modellerinin uzerinde stardart olarak sustainer bulunuyor.

Steve Vai ve Kerry King inde Fernandes Sustainer kullandigini belirtelim bu arada....
 
evet ben canlı canlı dec müziğe gittiğimde gördüm oradaki arkadaş takmış çalıyordu bi müşteriye gösteriyordu bi an apışıp kaldıydım tonlar süperdi:)
 
Geri
Üst