Taxi-izmir

Merhaba Arkadaşlar,
Grubumuz Taxi 2005 yılı Kasım ayında Bornova / İzmir de kuruldu. Bugüne kadar bir çok farklı mekanda çalmış olmakla birlikte;

( sırasıyla Guardian-Felix-Dünya Müzik Şenliği Gündoğdu-Punta),

şimdilik bestelerimiz dışında çalmama konusundaki kararlılığımız devam ettiğinden gerek Bar işletmecilerinin Bar müziği talebi gerekse Taxi'nin yaptığı müziğinde asılnda Bar müziği olduğu konusundaki inancı, Bar işletmecileriyle aynı dili konuşmamızı engelleyerek düzenli bir yerde program yapamamıza neden olmuştur.Aslında tam tersi olmalı ya neyse...bu konu başka bir başlık da tartışılabilir...

Bu hafta Kral TV'de yayımlanacak, Umut Kuzey ile Genç Rock isimli programa katılacağız. Bu programda canlı perfromansımızı hem dinleyebilir hem de izleyebilirsiniz.

Programa katılan gruplar çok iyi...en azından onların çekimlerini izlerken beğendik, yapımcı Umut Kuzey ise "adam gibi bir adam". :) Etkilendiğimi itiraf etmeliyim. Son derece olgun ve alçak gönüllü işini iyi ve temiz yapmaya çalışan ve de biraz da büyük biri (iri) :D .

Taxi olarak başta İstanbul Laylaylom Stüdyo'da Murat, Serdar (umarım doğru hatırlıyorumdur) Özlem hanım ile Adam gibi Adam Umut Kuzey'e teşekkür ediyoruz, sıcacık ilgileri için (hakikaten İzmir Meltemi gibiydiniz), ve programa katılan Karatahta ve diğer gruplara da en içten tebrikler iyi bir şeyler yapıyor olduğunuz için (İzmir'e dönüş Otobüsüne yetişmek üzere acele ettiğimizden hepsini dinleyemedik ama izleyip beğendiğimiz "kendimiz de dahil" :roll: gruplara destek olacacağız :LOL: ).

Bize de tabii destek isitiyoruz herkesten.

İster SMS, ister sadece gönülden hiç fark etmez biz her ikisinin de işe yarayacağına inanıyoruz çünkü.

Taxiyle Huzurlu kalın.

Programın tarihi saati kanalı adı:
31 Ekim 2006 (Salı) - 23:00 - Kral TV - Genç Rock.
 
tebrıkler arkadslr klıp harıka.. youtube da ıletıme koydum. herkese ızlettım.. hey taxıı gotur benı uzkalara hey taksı derken dovmelı super hıper buram buram profesyoellık kokan yakısklı gıtarcınızın dovmesı gelıo... cok cılgın bı tıp o ya. yakısıklı olmamakla beraber karızmatıkte degıl. dovmeyle kurtarmaya calısmıs. oda olmamıs. uzerıne vurgu yapmıs klıple oda olmamıs. ya bu taxı olmamıs ya....(bu gıtarcının fotolarını gormek ıstıom varsa lutfen atıversın bana lınkını)
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #9
Taxi, Cumartesi akşamları Deep Bar'da (Alsancak Kıbrıs Şehitleri Cd. - Ekmekiçi'nin yan sokaı) sahne almakta...herkesi bekliyoruz.

Huzur.

Biraz geç oldu ama teşekkürler "Redline".
 
taxi grubunu 3 aydan beri deep rock bardan takip eden ve her hafta izlemeyi kendimize görev edinmiş ve elektrocu süleyman abinin gitarla bir ilişki kurmasını seyretmiş olmak bize mutluluk veriyoooooo aman baska yerde cıkayın cıkarsanızda haberdar edin
 
Selamlar arkadaşlar. Perşembe geceleri Mavi bar'da sahne alıyoruz. Herkesi bekleriz.




Not: yukarıdaki bazı mesajlar olmamış pek ,emin olun böyle insanlar değiliz . (gelirseniz tanışma fırsatı buluruz :) görüşmek üzere..
 
Taxi -Program

Merhaba Arkadaşlar,

Taxi her Cuma saat 23:00'da "Mavi" de. Belki görüşürüz... ;)

Huzur.

Mavi - Alsancak Kıbrıs Şehitler / İzmir
 
Merhaba,
Arkadaşlar 8 Ağustos 2008 Cuma akşamı Aliağa belediyesinin düzenlediği bir Rock konserinde sahne alıyoruz.

Aliağa'da bulunan arkadaşlarımızı bekleriz.

Sanırım ayrıntılar pek yakında Belediyenin http://www.aliaga.bel.tr/
sayfasında yayımlanır.

Huzur.
 
selamlar herkese..
Bayram boyunca ve cumartesileri deep bar'da olacağız...
Cuma günleri ise Mavi'de programlarımız devam ediyor... Yolu düşen ,düşmeyen herkesi bekleriz....Görüşmek üzere..
 
Geri
Üst