Göztepe

Tek falson rengin ulan.. Biri şampiyonluğa giderken; öbürü amatör kümede oynar 7 bin kişiye.. Bu gece senin için de geliyorum GÖZTEPE.. Gecekondu'da İstanbul'a gelmiyormuş; haydi bakalım..

ISSIZ KUYTU KÖŞELERDEN, AND OLSUN Kİ DÖNECEÐİZ; O GÜNLERE İNANARAK DALGALAN SARI KIRMIZI, ACILARIN ARASINDAN SÖYLE İSYAN MARŞIMIZI!..
 
Geçen hafta bizim okula konferansa geldiler. Bayağı muhabbet edildi sorular soruldu. Bu sene çok iddalı gözüküyorlardı, 'Ne pahasına olursa olsun önümüze çıkan her takımı yenicez' dediler ya, hadi bakalım.. =)
 
Cumartesi günü Göztepe'nin 83. yılıymış, kutlanmış filan..

img7587mso4.jpg


yali2rl6.jpg


İkinci fotoğrafta evlerin üzerinde tepede oluşan ışığa bakınız.. Heykel varmış orada Göztepe'li bir arkadaşımın söylediğine göre, ışık oraya yansımış ve şeytan suratlı bir balkabağı sanki asa tutuyor gibi gözüküyor aynen, süper olmuş..
 
Eskişehir'de play-off gibi bir şey oynanmış sanırım, yarı final dengi maçta penaltılarla elenmişler. Hatta sonra gerginlik olmuş, şehir sokaklarına da taşmış filan diye duydum.

Şu olayı da canlı görebilmeyi o kadar isterdim ki, görünce dibim düştü resmen. Şu sıralar can sıkıntısı had safhada zaten, haberim olsaydı ve yanıma 2-3 kişi bulsaydım kesin gazlanıp giderdim. Hem eski dostları da görmüş olurduk, tatil olurdu bir kaç günlüğüne.
 
Yok usta onu duydum da 30 milyon istemiş Gökçek, Tayyip İzmir'den oy koparmak için tabii ki elini taşın altına sokacaktır ama o kesin bir şekilde belirtilmezken, yani pazarlık aşamasının haberleri gelirken, şak diye bu çıktı karşıma kesinleşmiş şekilde. Bakalım ne olacak.

Linki de niye öyle altına bir satır bile karalamadan koymuşum mal gibi, bilemedim. Sinir olduğum bir hareketi kendim yapmışım.
 
3.lig serüvenine devam ediyor göztepe şu anda. geçen cumartesi izmirspora 2-1 lik skorla çok trajik bir şekilde kaybetmiştir. play offlar öncesi büyük bir yaradır bu takımımız adına. geri kalan maçları kazanmaktan başka çaremiz yok.
 
Geri
Üst