Vale (Rock) - Eskişehir

Onat için çok büyük alkış..

Dün gece bildiğiniz üzere Yeni Harman soundunun yaratıcılarından ,süper-düzenli ev arkadasım Onatla son programımızı yaptık..
4 senedir bir türlü gerceklestiremediğimiz bir bulusmaydı bu olusum.Hem vale hem de sahsen benim için cok büyük bir zevk ve onurdu..Onat'ın bize kattıkları, süper gitar tonu ve delayleri ve phase shifterları ve fıçı fıçıları vs vs için çok teşekkür ederiz:)))(Manisa rulz!:))
Vale artık gitar ve geri vokalde Alişan Göksu ile devam ediyor.Sanırım cok keyifli tınlayacak vokalleri bu kardesimizin..zaten cok hakim bir gitar tekniği var.. tanıyoruz hepimiz sanırım.PERSEMBE günleri Carpe Di'em yeni coverlarıyla devam ediyor VALE..emeği gecen herkese vale adına cok tesekkür ediyorum..
 
Onat için büyük alkış..

Haruncum hepinizi buradan da ayrı kutlamak istiyorum..Çok büyük işler basaracaksınız çok..hepinizi ayrı ayrı kucaklıyorum..Alın gitaristinizi de yolunuza son sürat devam edin..Geliyoruz biz de arkadan:)
 
onatçımmm ellerine yüreğine sağlıkk..senin gibi bi müzisyenle çalışmak büyük keyiftii bizim içinn..Alişancımm sende hoş geldin güsel geldin iyiki geldin aramızaa..bundan sonra VALE tam kadro programlara devamm..

Her perşembe Carpedimde görüşmek üzere..

VALE & BİRİLERİ--Bas gitar..
 
Tamamen kalite kokan bi grup ve ne mutlu ki eskişehirli...Dinlemeyeniniz varsa mutlaka dinlesin ben yakından takip ediyorum sanırım bayram sonuna kayıtlar geliyomuş Erhan besteler konusunda biraz bilgilendirseniz fena olmaz çünkü merakla bekliyooruz :)

Başarılar VALE
 
arkadaşlar yorumlar içinn çokk teşekkürler...çokk yakında bestelerimizde geliooo..her perşembe carpediemde görüşmekk üzeree....
 
kendi parçalarınız mı? cover mı? coversa kimler çalınıyor mesela? program kaçta başlıyor?

şu eskişehirde pek de grup görmedik, bir gelip görelim bilgileri verirseniz : )
 
Geri
Üst