U.P.O (Alternatif)

geçen haftanın süprizi ricky martin di :):)
bu hafta ne var acaba ???:)
UPO yarın akşam garage dayız dimi bi terslik yok?????
 
Evet ilk defa klavyecimiz olmadan programa cıktık. Ben sahsen kendi adıma hiç zevk alamadım. Bugun son kez cıkarız işallah eksik olarak. Klavyecimiz olmadıgından dolayı cok sayıda istenen sarkıyı calamıyoruz malesef bu hafta.haftaya calarız artık.Neyse bu aksam 20:00 da Insula da görüsmek üzere.
 
İlginiz için teşekkürler, yok bir terslik. Semih iş eğitimi sebebi ile İstanbul'a gitmek zorunda kaldı, haftaya normal olarak devam edeceğiz programlarımıza.
 
bencede eminim kötü geçmiştir :twisted: bu gecede idare edin artık :p
şaka bi yana u.p.o her koşulda eğlendirir bu gece insulaya haydin bakim :!:
 
Evet Semihsiz bir haftayı hatasız kazasız atlattık :) İşallah bu ilk ve son haftamız olur eksik olarak. Semihsiz de cok iiyiz ama :LOL: Neyse haftaya tekrardan tam kadro devam edicez..Hareketli isteyen arkadasları haftaya bekliyoruz cunku takdir edersiniz ki klavye olmadan yaklasık bi 15 sarkıyı calamadık..O yuzden biraz yavas bir program oldu bu hafta.Haftaya hareketli o zaman :) Haydi görüsmek üzere...
 
istanbuldan herkese merhaba

gençler ben de merak ediyordum süprizini.öğrenmiş oldum bu hafta :D hehehe.program günlerin de mp3 çalarımdan canlı performans kayıtlarımızı dinleyerek kendimi avutmayı denedim 15 metrekarelik otel odamda.ama daha da kötü oldum.orada olma isteğim daha da arttı.ayrılık gerçekten kötü bişey.insan bişeyin değerini ancak kaybedince anlarmış derler ya.kim dediyse gerçekten doğru sölemiş.ben de sizin değerinizi daha yeni anladım sevgili grup arkadaşlarım :pinokyo :D yaptığımız işin ne kadar da güzel olduğunu anladım.inşallah haftaya kaldığımız yerden devam edicez.
bu işte her zaman ilk stüdyoya girdiğimiz günkü gibi amatör bir ruhla hareket ettik.ilk defa profesyonel bi şekilde düşünüp bensiz programa çıkma kararı aldığınız için sizlere teşekkür ediyorum.bundan sonra da amatör ruhla hareket etmeye devam o zaman :LOL:
inşallah bi terslik çıkmamıştır.çok güzel geçmiştir programlarınız.bir daha başımıza böle ayrılıklar gelmez inşallah(sadece kendim için değil tüm upo elemanları için diyorum).
ricky martin yine gelmiş programımıza.tüh kaçırdık eğlenceyi walla desenize.hehe.gelen herkese çok çok teşekkür ediyorum uzaklardan.
şimdilik benden bu kadar.haftaya inşallah bi terslik olmaz da upo sahnesinde sağ köşedeki yerimi alırım inşallah(sağ köşede gözü olanların gözü çıksın :LOL: )
görüşmek üzere.kendinize iyi bakın.
sevgiler saygılar
 
ya baskın nedeniyle gelemedim ama o kadar çok merak ediyodum ki :cry: bu günleri kayda almak lazım :bilmem neyse artık cuma inşallah allahıma yalvarıom :tap: tam kadro garaj da olursunuz :metalhead
 
Geri
Üst