U.P.O (Alternatif)

sanırım mesaj yerine iletildi anlayan anladı bu demek oluyoki repertuara jeremy eklensin ... o qadar!? ama benim beste ne zaman geliyo abi onuda bi örenmek lazim...
 
samicim biz senLe bunun muhabbetini taa 2 ay önce yapmıştık hatırLarsan onLar üşengeç adamLar senin besteye var daha hemen hevesLenme demiştim sana di mi :) hadi öpüyorum!
 
U.P.O. yu çok eskiden beri takip edenler,
"O diil de bi Aydın vardı hey gidi" diyenler,
Ayrıca Efes Dark'tan beleş tişört, şapka, polar, çakmak, çanta, ıvır zıvır kazanmak isteyenler,

Eski gitaristi Aydın Yaman'ın da katılımıyla Unidentified Playing Objects Perşembe akşamı INSULA'da.

Aydın seni seviyoruz ulan I love you bee!
 
Evet Mertcim bu hafta biz cıkıyomusuz persembe gunu de. Benim ziller zaten insulada hazır kurulu bicimde duruyo :) Sen takıl istedigin gibi :)

Bu arada yarın grubu beraber kurdugumuz sevgili gitaristimiz Aydın da bizle calıcak uzun bi aradan sonra.

Görüsmek üzere..
 
aydddınnn! oLeyyyy! çok özLemiştim yaaa! bi perfect strangers yaparsınız artık di mi noooLur! bak o kadar yarın sınavım olduğu haLde geLcem yapın bi güzeLLik!
 
kaFAM SÜPER. semik senn için yazuyoum anısı olsun diye...
eve gelmeden hakanla konuştuk. öle eften püften. takside. bindik. gittik. onu braktık. sonra bizim istikamete yöneldik. evimi tanıyamadım. üç-4 bina ötede nmlişim. neyse eve vardım netiede. iyi de o9ldu. bi dreamin neon blac dinledim hala da dinliyorum. :)
so yanlış basılan her ses için benimle aynı kaderi paylaşan arkadaşlarımdan binlerce defa özür diliyorum.(bunlar upomoluyonsanırım bi de buseynen bahriş:)) bi de kenann abi bi de yekta murat sami vs. bana katlanan herkeşe thnx.(im a turk haha) neticede ne güzelöinsanlar var sizi dinleyen arkadaşlar. pııırt desen eğlenen insanlar. haha. hath bakalım. meet me in the dream time. lets goo.. long live upo. aydın nerde yaaa??
 
Bu gece çok extradan oldu bana aslında EXE 'ye niyetlendik Insulada ama baktıkki UPO sahnede ... eee olsun UPO da iidir derken bir kafamı çevirdim ki canımSamedîm... Laf laf derken askerlik derken UPO nunda yardımıyla sahneye attık kendisini... Çok özlemişim çokkkk... Peki iyi oldu... Hani derler ya bir taşla iki kuş... aynen öyle... UPO iyidir çok sık gidemesemdei bilirimki iyidirler... Başarılar
 
Bu arada çok önemli bir şey unuttuğumu şimdi farkettim 8)

Seyfi'ye çooooooook çok teşekkür ediyorum. Sınavım da güzel geçti 8)
 
arkadaşlar herkese içten tşk. çok güzel bir geceydi keşke her gece sizinle olsa sizi çok seviyorum ankaranın süpermenleri ya bu arada tatlıyı unutmayın cumartesi:) sarma tatlı olsun kendilerini sizin kadar çok severim:) sanırım bu gecenin son yazııs bana kaldı nokta koymak önemlidir :)nokta.....................
 
Geri
Üst