Turret -Heavy- Ankara

abicim sanırım senin yaşadığın code sorunu şu BBCode ve HTML ile alakalı sanırım onlar profil kısmından aktif hale getiriliyo bide öyle dene bakalım olmazsa da canınsaolsun tosunum because you are my LETHE :D
 
bu arada arkadaşlar sanırım 26 kasımda bir sahnemiz olacak.Şu an kesin belirlenmediği için ayrıntılı bilgiye girmiyoruz.umarım belirlendiğinde güzel bir haber çıkar birlikte delirme şansımız olur
 
Arkadaşlar 26 kasım konseri malesef iptal oldu hacettepe üniversitesi rock topluluğunun bir organizasyonu olacaktı ama topluluk organizasyondan vaz geçmiş üzüldüm ne diyelim.Başka bir sefere diyoruz artık :)
 
1 ARALIK CUMA günü için yapılan organizasyonun biletleri basıldı arkadaşlar temin etmek isteyenler bana özel mesaj atabilirler.Bilet fiyatı 1 içki dahil olmak üzere 6 ytl olarak belirlenmiş.Bizle bir alakası yok yani. Biletler 6 ytl ve kapıda fiyatı abartabilirler benden söylemesi.
 
1 Aralık geçti... İlk konserimizi verdik... Söz izleyicinindir... Grup olarak biz çok eğlendik.. Hem de baya bi eğlendik :D:D:D:D:D en yakın zamanda bi konserimiz daha olur umarız...
 
umarım arkadaslar begenmıssınızdır .. bılmıorum nasıldık bı voice of the soul kotu oldu ama cok kısa zamnda hazırlandık emınm daha guzel olacak ..;)
 
melekteki konser gerçekten çok iyiydi.. arkadaşlar oldukça iyi çaldılar.. gelemeyenler ya da gelmeyenler çok şey kaçırdı bence.. oldukça a sağlam bir dinleyici kitlesi vardı.. bundan sonra birçok organizsyonda TurreT'i izleme şansımız olacak... başarılar arkdaşlar... bu arada Velvet Revolver Big machine yapın abi.. dinlemek istiyorum bir dahaki konserinizde ;)
 
Olm Emre hayvanmışsınız onu anladım. Süper keyif aldım konserden. Ellerinize dillerinize sağlık. Ancak en sona koyduğunuz Voice Of Souls mekanın yetersiz akustiğinden midir nedir pek güzel olmadı. Yine de ilk konsere göre çok başarılıydınız. Hell YeaH! Diyorum.
 
arkadaşlar beğenmeniz bizi çok mutlu ediyo gerçekten sevindik demekki mutlu edebilmişiz bi miktar da olsa bişeyler başarabilmişiz.bekleyin ülen daha pis patlicaz bi dahaki konsere...
 
saol aby .. walla hem akustıukten dolayı hemde bızden kaynaklanıor. cok kısa surede hazırlanmaya calıstık dolayısıyla tam olmadı ..ama dıer konsere cok supper olcak ınanıorum.. chuck ın yerı cok farklı ve bosa cıkarmıyacagım(ız)
 
Geri
Üst