Turret -Heavy- Ankara

evet...en öne gelirsen vahşetimize ortak olursun birlikte kafaları sallarız.umarız en kıısa zamanda yine bir sahnemiz olur..şimdilik görünürde sadece ihtimaller var bunlar netlik kazandıkça bildiricez size:D
 
konserinize kalabalık şekilde geldik ve çok eğlendik.öncelikle güzel müziğiniz için teşekkürler.konser sırasında oluşan hatalar ilk konseriniz olması sebebiyle çok da mühim şeyler değil fakat şarkı seçimlerinizi daha iyi yapabilirseniz eminimki dinleyici kitleniz genişleyecektir.örneğin Down With The Sickness ve Voice Of The Soul (şu an aklıma ilk gelenler) gibi şarkılara kötü şarkılar oldukları için değil,çalımları zor oldukları için şimdilik repertuarınızda yer vermeyebilirsiniz.onların yerine daha kolay,daha eğlenceli ve bilinen şarkıları listenize katabilirsiniz(bunlar yalnızca bir tavsiye).

grup üyelerini güzel performanslarından ötürü tebrik ediyorum,tekrar görüşmek dileğiyle..

Kutlu'ya Selam ;)
 
tavsiye için teşekkürler haklılık payın var aslında.ufak tefek hataları önemsiyoruz aslında ama ilk sahne olduğu için sesçi de biraz kıllık yaptı gitarların sesini kıstı artis arkadaşımız saolsun...beğenilmek güzel tabi önerileride dikkatye almak lazım çok saol....
 
ibrahim... kardeşimm cok saol yorumun icin ta istanbullardan kalkıp geldiniz benim sıze solememe fırsat vermeden gercekten cok duygulandım.. tavsıyelerını tabykıde degerlendırecegız .. ılk konser oldugu ıcın bı gazdır ole yaptık bırazda artizzz arkadasımızn sucu.. neyse olan oldu.. kendıne cok ıyı bak ;)
 
ya ben de gelemedim konsere :oops: çok üzüldüm gerçekten :cry: yarışmadaki şarkınızı dinledim telgrafın telleri'ni süper olmuş bence çok eğlenceli :zipla :metalhead ellerine sağlık wallaa ;)
 
cover olayı

cover parçanızı dinledim.
güzel olmuş.ancak gitar solo hariç, daha çok punk havası var.
trash değil kesinlikle :D
önümüzdeki konserinize gelmek isterim.
hatta beraber bi konser ayarlayalım.
 
Geri
Üst