Musicman Silhoutte Guitar

Norton_Antor demiş ki:
emrak demiş ki:
musicman sub denemiştim ben. direk söylenebilecek şey scale olarak kısa olması. bu tip gitarlara alışık olmayanlar rahat edemeyebilir ki ben edemedim. yakın zamana kadar çok az fabrikasyon ile üretim yapıyordu musicman. ve gerçekten çok kaliteli üretiyordu gitarlarını ve hala da öyle. gövdenin polyester kaplı olması bana çok hissiz geliyor, öyle takıntıların varsa sakın alma:)) clean tonları da oldukça başarılı. ses örnekleri bulursam senin için buraya koyarım...


scale olarak neden kısa? 25.5'' işte.En yaygın olan scale bu.Normalde Baritone'la çalıyorsun da sana kısa mı geliyor?

emrak yukarda açıkladı onu, paniğe gerek yok :)
 
johnmayall demiş ki:
arkadaşlar benimde önemli bir sorum olacak bendede bir musicman silhoutte var ve bridge manyetiği çok sallanıyor neck manyetiği de salanıyor ama elimle sağa sola oynattıktan sonra tekrar ortada duruyor bridge deki ise genelde bridge e doğru yatık duruyor diğer tarafa yatırdığımda orada duruyor ama en ufak bir sallantıda tekrar bridge e doğru yatık pozisyona geçiyor vidalardan humbeckkerın yüksekliğiyle oynadım değişen bir şey olmadı sizce neden olabilir acaba?

İçini açıp manyetiğin altına manyetiklerin kutularında gelen siyah süngeri özenle kesip usturuplu bir şekilde koyarsan problemin kaybolur.

Vidaların tam tutmaması hadisesi seninkisi bu arada.

B
 
vm4400.jpg


vinnie_moore_musicman_silhouette.jpg


klaus9300.jpg


vinnie moore kullanıyor ne kadar kötü olabilirki. :D
 
Biliyorsun bir ara alacaktım,arıyordum deli gibi ama olmadı başka şeyler aldık.Hala bu gitarı alma niyetim var,kısmet olursa bir gün...
Bu arada Vinnie abiye de selam...
 
Zuhal'de deneyip hayran kaldığım gitar. Diğer markalara göre Türkiye fiyatları biraz pahalı. Keşke uygun bir 2. el denk gelse ama gitar çok yaygın değil (Diğer ülkeler de bile). Amerika'ya gitsem alacağım gitar. Eğer 2.el denk gelirseniz, haber vermeniz memnun eder beni =)
 
Geri
Üst