türkçe bass eğitim vcd si lazım

türkçe bir bass metod aldım ancak pratikte yardımcı olması için türkçe görüntülü eğitim cd leri arıyorum.biraz bakındım sitelere ama vcd formatında bass gitar eğitim cd si bulamadım.bildiğiniz bir yer varsa yazarsanız sevinirim.
 
emuleden aratman lazım ama türkçe nasıl bulcaksın bilmiyorum.bende victor wooten,jaco pastorious,marcus miller,fea,bill dicknes,mark king,rocco prestia,alexis skalrevski,hal leonard,ed friedland falan filan.... (çok uzadı yauuvv:))bayaa bi arşiv var ama hiçbiriside türkçe değil yani..dediğim gibi eğer emule kullanıyosan ordan hangi tekniğe,hangi tarza göre arıyosan artık ona gör yaz arat,acrobat reader formatında kitabınıda videosunuda indir bayaa bi işine yarar...
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
hocam bir sürü bass eğitim vcd si buldum(satın aldım) ama ne yazıkki hepside yabancı.bulamayacağımı bende anladım.belki ilerde dişe deger bi bassist olursam ben yaparım artık napalım:)
saol ilgin için.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #6
eyvallah catbass kardeşim.ben o sitelerin mudavimiyim zaten:) ne yazıkki henüz türkçe yapılmış bir eğitim videosu yok.arkadaşların kendilerinin yaptığı ufak çalışmalar dışında.yinede saol.
 
Geri
Üst