Nova System Hakkında

Görevi ve adı Kabin simülasyonu olan bir özellik nasıl oluyor da miksere girerken mantıksız oluyor anlamadım. Kabin simülasyonu denen şey sofistike bir eq ayarı. Ben 8 sene önce falan kullanıyordum novayı, şimdi atıp tutmayayım ama yazılıp çizilenler gereksiz bir masraf yaratma hevesi gibi geldi. Ayrıca amt f1 ve v1 de kullandım. Parasını hak etmiyor bence.
 
Mantıksız olmasından ziyade verimsiz olacağını belirttim aslında. Çünkü Nova'nın içindeki kabin simülatörü iyi bir simülatör değil. Ek olarak bunu kullandığınızda düz bir drive pedalını simülatöre bağlamakla pek bir fark kalmıyor arada. Çünkü Nova'da en nihayetinde amfi simülasyonu yok, analog drive var.
 
Wah-Nova-Amfi Simülatörü bu durumda. Fx loop olmalı simülatörde. Hedeflediğiniz müzik tarzı ve tonu bilmiyorum ama Nova'nın driveları çoğu rock tarzını kapsayacak şekilde bence. Ama ultra agresif tonlar hedefleniyorsa yetersiz kalabilir.
 
nova system nova drive ile aynı drive katına sahip. yeşil kanal ts808 ama sparkle drive gibi clean blend var. kırmızı olan da rat. Bir çok şeyi çözer. Kabin simülasyonu iyi, redbox vs türü bir simülasyona gerek yok bence ama ampli simülasyonu işini bilemem. Zevk meselesi.
 
Geri
Üst