Yamaha aes 420 les paul

elimden alamazlar değilmi abi gitarı sonuçta önemli olan o :) ben de diyorum ki adamlar yanlış fiyat girdilerse uyanmadan alınız bu gitarı :)

gerçi ben almadan bir gün önce içinde yanlış fiyat olup olamayacağını içeren bir soru da bulunan bir mail atmıştım ama diğer sorularıma cevap verirken bunu cevaplamadılar bile, ben de hemen davrandım... :)
 
işin ticaretine girmek isteyenler illaki olacaktır da ben başlığı, gerçekten bütçesi sınırlı olan ve idealindeki lespaulu alamayan arkadaşlara faydalı olması açısından açtım...

tabi bu kadar fiyat farkı olması insanın aklına çakallıklar da getirmiyor değil ama boşverin zaten stokta kaç tane kalmıştır o da muamma...
 
bende BLaCK_MaGiC86 nın yazısını okudfuktan sonra hemen diğer sitedeki fiyatlara baktım.gerçekten 2 katından fazlaydı.ertesi gün tünelde yamaha satan bi dükkana girdim denedim gitarı hoşuma gitti :) fiyatımnı orda sordum peşin 329€ dedi bu modelde indirim varmış. bendse bir kaç gün içinde bu gitarı almayı düşünüyorum. BLaCK_MaGiC86 hayırlı olsun ;)
 
Mastitis demiş ki:
Ya ben almadım yoksa arkadaşın adıda mı erdem ? :) bende almak istiyorum bu gitardan ama sabit köprüyü görünce biraz moralim bozuldu. bende slammer marka gitar var aynı sabit köprü gördüğüm kadarıyla bendeki sabit köprü tellerin çok yüksekte kalmasına sebep oluyor. köprüyü sonuna kadar aşşağı indirdim yine çok kötü tellerin durumu resim ekliyorum.



manyetik ve tellerin pozisyonu çok kötü bu yamaha da böylemi acaba ?


slammerla hiç bir gitarı kıyaslama benim ilk gitarımda slammerdı.şimdi maun sap maun gövdeli sabit köprülü cort KX1F kullanıyorum.çok memnunum.tellerle sap arasında nerdeyse mesafe yok gibi.yani 90 larda yapılmış bir rg 550 den daha güzel bir çalımı var bence(tel mesafesi bakmından) . onun için sabit köprüden korkma.güzel bir gitar ve güzel bir köprü olduktan sonra.sap ayarlarıda tamsa action süper olur merak etme.
ben KX1F e duncan JB ve Jazz taktım süper oldu.bu gitarada JB ve Jazz takarsanız süper olur eminim çünkü mauna JB ve Jazz ikilisi çok yakışıyo.kib.kolay gelsin.müzikle kalın.:D
 
g-system demiş ki:
Arkadaşlar bizlere geçmiş olsun diyorum gercektende fiyatı yanlış girmişler .Şuan hepsiburada.com da fiyat 369 euro+kdv.Neden almadım die kendime sorup duruyorum :(

http://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?categoryid=403930&productid=musicyamaha331

arkadaşlar ben elimden geleni yaptım size :) benden sonra da 3 sipariş verilmiş sanırım (sipariş yüzdesinden anladığım kadarıyla) ancak benim gitar 2004 temmuz yapımıymış yamaha "guitarguru"ndan öğrendiğim kadarıyla yani belki ellerinde kalmış 2 yıllıkları falan ucuza satıyolardı diyeceltim ama fiyat artınca bu tezim çürüdü sanırım :)

bizlere hayırlı olsun, alamayan arkadaşlar da üzülmesin başka bahara artık :) ben yine bu tür şeylerin takipçisi olup foruma haber vereceğim...

he bir de gitarı elimizden alamazlar değilmi?yani böyle bir hak iddia edebilirlermi, sanmıyorum ama??
 
Yok be abicim ne geri alması. Sana belli bir fiyat ibraz etmiş o fiyat mukabilinden sen de almışsın fatursını herşeyin kesmişler parayı almışlar malı teslim etmişler. Artık bu saatten sonra yanlışlık yaptık geri ver deme gibi bir hakları yok hukuki yönden bildğim kadarıyla. Güle güle eskit...
 
teşekkür ederim hocam çok sağolasın, konu ile kesin bilgisi olanlar varsa yine dinlerim, umarım o alan 4 kişi içinden bu forumda olan arkadaşlar da vardır da faydalı olabilmişimdir ;)
 
gitarım cuma günü geldi fakat bağlantıda bi sorun olduğu için yazamadım.
ilk başta görüntüsünden başlayım.bi kere gitarın nette resmi daha mat.işçilik çok iyi.black magic'in dediği gibi sapta 22.perdede hafif çizikler var ama ağaçtanmı yoksa sonradanmı olmuş çözemedim.
bide cort x6 ım var.cort la arasında ton açısından baya baya fark var.buda gövdesinin maun olmasından dolayı.gitarın tonları beni gayet tatmin etti.
klavyesi bana göre gayet rahat.
başta gitarı alma konusunda tereddütte kalmıştım ama iyikide almışım.hele 330 ytl ye hiç kaçırılmıcak bi gitar.ama artık fiyat 809 ytl.eski fiyata alamayan arkadaşlar için gerçekten üzgünüm.
kısacası yeni gitarımla gayet mutluyum.black magic arkadaşıma tekrar çok teşekkür ediyorum.
 
Geri
Üst