Karanlıklar ülkesi:Underworld

cumartesi aksami izledim. Senaryo cok iyi ama yonetmen kimse bilmiyorum bu isi becerememis.
Cok daha iyi bir film cikabilirdi o senaryodan...
 
Werewolf'larda baya güçlü..az uz değil bence olmalılarda yani..iyi yansıtmıslar onu.. ;) ezik bir kurt adam izlemek istemezdim eski filmlerdeki gibi :)
 
Ya tabi kuvvetliler ama şuda bir gerçekki Vampirler ölümsüz ve werewolf lardan çok daha fazla yeteneğe sahip.Bence yıllardır yazılan vampir kitaplarını yansıtmıyor 8) Ama size izlemediyseniz "Vampirle Görüşme" -Interview with the Vampire- yi tavsiye ederim..
 
filmin son bölümlerine kadar iyi tarafı vampirler,kötü tarafı kurt adamlar sanıyorsunuz ama sonradan anlıyorsunuz ki en kötü karakter vampirlerin lideri victormuş.bence güzel filmdi.
 
ben sinemada izlemedim dvd izledim film baya action mekşın ama en sevindiğim olay kurt adamları uzun zaman sonra yeniden görmek oldu heha :)
 
Roth-Azad demiş ki:
Özellikle şurası beni bitirdi: Hani sarı hatun bir vampir var ya. Esas oğlan (sonradan kurt adama döünşen) uyurken adamın yanına yaklaşıyor adam bir anda gözlerini açıyor bu da tırsıp tavan yapışıyor aynen bir kedi gibi. Orda film bitti benim için :D Ki orda vampirin durup adamı yakalayacağına iki saat "hııeee" "tıss" gibi sesler çıkarması daha rezildi. Fİlmi büyük umutlarla bekliyordum tam bir hayal kırıklığı oldu

sevgilimle izliyorduk filmi bu sahnede sıçradı sensin bu die:)durup durup kıhhlarım ben
vasat bi filmdi sonunda uyuyakalmışım
 
Dün gece izledim ben de. Çok güzel değildi ama fantastik filmler hep çeker beni, izlenebilir yani. DVD izledim film çok iyi olmasa bile efektlerle dolduruyor yani. Ama hafif Matrix hafif Blade karışımı Vampirler-Kurt Adamlar maçı gibi. Klasik görüntülerden öteye bir şey bulamadım.
 
Geri
Üst