Elektro Bağlama Amfisi

Merhaba Arkadaşlar,
İş yerimde patronum bugün beni yanına çağırdı ve "Sen müzik ekipmanları ile bayağı içli-dışlısın bana bir elektro bağlama amfisi alalım" dedi. :) Sıkıntı şu ki elektro bağlama için nasıl bir amfi uygun olur tam bir fikrim yok. Tahminlerimden yola çıkarak bu iş için en uygun amfinin akustik gitar amfisi olacağını düşünüyorum. Aklımdaki modeller aşağıdaki gibi herhangi bir önceliğim yok sizin fikirleriniz benim için önemli. Eğer hepsi uygun olur derseniz arasından en uygun fiyatlı olan Cort yada Stagg tercih edeceğim. Acil yardımınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Seçenek 1 (Ibanez T30-U) - 786 TL
Seçenek 2 (Vox AGA4-AT) - 933 TL
Seçenek 3 (Cort AF30) - 667 TL
Seçenek 4 (Stagg 20 AA R) - 526 TL
 
Elekltro bağlama için elektro gitar ve bas gitar amfileri de çok uygundur. Biz okulda onları kullanıyorduk. Bu arada ev vb ortamlarda kullanacaksa 15watt gayet yeterli olur ama yine de siz bilirsiniz. 15watt olarak marshall mg15cf öneririm.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
15 Watt yeterli olacaktır dediğiniz gibi ancak 15 Watt ürünlerin bir çoğunda dahili Reverb yok genelde 20-30 Watt sonrasında var. Dediğiniz amfiyi inceledim yeterli bir amfi ancak reverb olmaması eledi direk :) Sağ olun yorumunuz için. Elektro amfilerini de dikkate alacağım.
 
Geri
Üst