Iyiki butik pedal alacak kadar param yok 🙂
Ben hep ikinci el alırım pedalları. Artık buraya sormadan almam herhalde.Sadece butik pedallar değil sahteleri üretilen malesef :/
Ben merak edip almıştım bir tane, koymuşlar evet.. hayatımda böyle bir sound duymadım, benim bozuk çamaşır makinesi bile daha mutluluk verici bir ses çıkarıyordu 🙂En son baktığımda Riot'un sahtelerinde Voice düğmesi yoktu. Koydular mı sonunda?
Merhabalar,84964 eklentisini görüntüle 84963 eklentisini görüntüle
Replica EP booster. Satıcı ilanda belirtmediği gibi bir de açıklama olarak V1 yazmış. Biraz art niyet sezdim açıkçası. İlanı şikayet ederek konu hakkında tecrübesiz bir arkadaşın canının yanmasının önüne geçebilirsiniz.
Link: http://www.sahibinden.com/ilan/ikin...yada-delay-ile-takas-olabilir-330158516/detay
Eyvah, eyvah!...
Net den alışverişte büyük problem var o zaman!..
Elinde orijinal resmi yükleyen sahtekarın pedalına bakıp sipariş veren kişi sahtesi eline geçince yanmış demektir...
Bu tarz alışverişte kesinlikle GET tarzı işlem yapılmalı ki, işlem iptaliyle para havuzdan alınabilsin.
Off off... Işimiz var desene...Abi get sistemide sadece alıcıyı kolluyor. Bu adamların ne malum pedalın ya da ilgili ekipmanın alıp parçasını değiştirip ben beğenmedim iade ediyorum demeyeceği? Bununla ilgili 1-2 sene önce sahibinden.com'u arayıp tam olarak böyle anlatmıştım. O şekilde olursa hakem heyetine başvurun gibi bir şey deyince, sağolun iyi günler deyip derhal hayatımdan ''kapıda öde, get ile öde'' kavramını kaldırdım.
Off off... Işimiz var desene...
Gerçi ben foruma üyeliği olmayan kişilerle pek alışveriş yapmıyorum ama, sahtekarlığı bu düzeye gelmesi gerçekten sinir bozucu.