Akustik Gitar Önerisi

Akustik gitar arıyorum.Bütçem 1500 diyebilirim tabi birazdan arttırabilirim.Takamine markası nasıldır?Yamaha'da iyi diyorlar.Bir çok görüş var.Ama ben fiyata en iyi tonu ve sesi verebilecek bir gitar istiyorum.Les paul kasa tercihimdir.Önerilerinizi bekliyorum. :)
 
Ben aradığım tonu sadece LAG gitarlarında bulabildim. (Akustik.) Takamine, Ovation, Martin ve İbanez denedim. Gerek akustikte, gerek amfi performansında LAG diyorum. Yamaha hakkında bilgim yok ama övülüyor. 1500 TL'de sıfır olarak piyasanın en kaliteli gitarı LAG T300 modelidir.
 
Dostum,bulunduğum ilçe de o gitarı bulamayacağımdan bi kaç soru soracam.

1)Klavye nasıl?Sana zahmet klayenin kaç CM olduğunu ölçebilir misin? (genişliği)

2)Amfi performansından memnun musun?

3)Jumbo olduğundan bahsetmişsin.Gitarın çeşidi mi bu?Diğer T200lerle ne farkı var? :)

Klavyesi gayet rahat, akşam ölçerim tabii ki.. Tonundan aşırı memnunum, birçok yüksek fiyatlı gitarı rahat döver.. t200lerin birde dreadnought kasaları vardı, jumbolar doğal olarak bir tık daha büyükce ve daha hacimli bir sesi var..
 
Yamaha akustik gitarda çeşitli kalitede gitarlar üretiyor.1500 tl gibi 2. el üst model bir akustik bulabilirsin.Takamine o fiyata üst modeller zor gibi.Ibanez'e filan bence hiç bulaşma.Lag'lar benim bildiğim bir ara çok iyi gitarlar üretirken son zamanlarda bozmuş diyorlar,o kaliteyi yakalayamıyor diyorlar.Ancak önce denemek lazım gitarları,tavsiyem denemeden almaman yönünde.Umarım istediğin gibi bir gitar bulursun.
 
Geri
Üst