Transformers 2007

Her ne kadar film guzel gozuksede ben filmde buyuk bir hata goruyorum umarim film vizyona girdiginde beni yaniltir.

Araclar robota donustugunde boyutlarinin bazi sahnelerde olmasi gerekenden buyuk oldugunu dusunuyorum. bunca yil okudugum bolumunde ban dayattigi bazi sahnelerde oranlama hatalarinin oldugu umarim yaniliyorumdur.

Yönetici Uyarısı: Mesaj içeriği yazım ve anlatım hatalarına sahip olduğundan yönetim tarafından düzeltilmiştir. Kasıtlı olarak Türkçe'yi yanlış kullanmaya devam etmeniz durumunda siteden atılacaksınız. Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz.
 
Harika soundtrack'i ile de gundemde olucak film...

The Smashing Pumpkins, yeni Transformers filminde yerini aldı.

4 Temmuz'da vizyona girecek olan Transformers filminin soundtrackinde, The Smashing Pumpkins'le birlikte birçok isim biraraya geldi.

80'lerin ünlü çizgi romanı ve filmi Transformers'tan uyarlanan filmin soundtrackinde The Smashing Pumkins, yeni albümü Zeitgeist'ten Doomsday Clock isimli şarkısıyla yer alacak.

Transformers soundtrack:

Linkin Park - 'What I've Done'
Smashing Pumpkins - 'Doomsday Clock'
Disturbed - 'This Moment'
Goo Goo Dolls - 'Before It's Too Late' (Sam and Mikaela's Theme)
The Used - 'Pretty Handsome Awkward'
HIM - 'Passion's Killing Floor'
Taking Back Sunday - 'What It Feels Like To Be A Ghost'
Styles Of Beyond - 'Second To None'
Armor For Sleep - 'End Of The World'
Idiot Pilot - 'Retina And The Sky'
Julien-K - 'Technical Difficulties'
Mute Math - 'Transformers Theme'
 
"Bu yaz herkes değişecek" film ile ilgili bir slogan mı? Güzel olmuş eğer öyleyse. Asıl müziğin ise Ninja Kaplumbağalar gibi değiştirilmesi hoş bir durum değil ama yine de filmden umutluyum.
 
oyunda fılm hakkında gecen konu termınator 2 fılmıne cok benzıyor
termınatorde gelecekten 2 robot dunyaya gonderılıyo bırı bı cocugu kurtarmak dıgerı yok etmek ıcın. dunyaya geldıklerınde etrafı kırmızı goruyorlar ve cısımlerı tarayan bılgısayar tarzında bı seyle goruyorlardı. ınsanları tarayıp ustlerıne uygun kıyafetı bularak elbıselerını alıp cocuga ulasmaya calısıyorlardı

transformersta robotlar uzaydan meteor seklınde gelıyorlar. ılk gelen bumble bee. sadece robot seklınde gelıyor. etrafı kırmızı ve bılgısaar ekranı seklınde goruyor. uzerıne oturacak bı arac bakarken sarı camaroyu farkedıyor. yanına gıdıp uzerınden sarı araba parcalarını cıkarıp arabaya donusuyor. amacı Sam denen cocugu kurtarmak. kotu ılk robotta dodge charger polıs arabası seklınde gelıyor(termınator 2 de de kotu robot polıs kılıgında gelıyordu)

sımdılık bu kadar geldım. fılm hakkında bı on bılgı olmustur
 
Yönetici Uyarısı: Mesaj içeriği yazım ve anlatım hatalarına sahip olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. Kasıtlı olarak Türkçe'yi yanlış kullanmaya devam etmeniz durumunda siteden atılacaksınız. Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz.
 
Yönetici Uyarısı: Mesaj içeriği yazım ve anlatım hatalarına sahip olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. Kasıtlı olarak Türkçe'yi yanlış kullanmaya devam etmeniz durumunda siteden atılacaksınız. Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz.
 
Çocukluk hayalim gerçekleşiyor ve Transformers'ın filmine bugün gidiyorum :D İnşallah hayal kırıklığına uğramam.Gerçi fragmanlardan tam da tahmin ettiğim gibi bir film olacağa benziyor.
 
bazı gereksiz insan muhabbetlerini saymassak efektler süper ve autorobot ları bu kadar ayrıntılı görmek ohalık bir şeyç

Karizma=Prime
 
yine amerikan propogandası olmasa benim için mükemmel bir film olucaktı ama yine sayısız reklam ve amerika yüceltme ağırlıklı bir film olmuş.bunun haricinde kusursuz diyebileceğim,seyirciyi koltuklarına yapıştıran,yeri geldiğinde kahkahaya boğan bir M.BAY filmi.gidin izleyin ne diyim :)
 
yine dünyayı amerikalılar kurtardı...iranlılara aptal dediler..çinlilere beceriksiz..filmde bütünlük yoktu..bi robot için fazla duygusal konuşuyodu..replikler basitti...arabalar çok güzeldi..optimus müthişti..çocuk küpü optimasa soksaydı..optimus ölecekti...eeee meagtron yaşıcaktı..ben mi kaçırdım muhabbeti??
 
hehe eet öle olcaktı ama o zaman da megatronun tek istediği şey yani küp yok olmuş olacaktı. zaten dünyaya da onun için gelmişlerdi ya.. film güzeldi ama gerçekten. gitmeye fazlasıyla değer.
 
az önce geldim ve hala salyalarımı toplamakla meşgulum çok başarılı buldum özellilke görsel olrak çok güzel çalışılmış

süper süper çok beğendim aynı çocukluğumda ki gibi
 
Geri
Üst