Transformers 2007

Transformers iyidir de 4 temmuzda gösterime girecekmiş trailer da pentagonlar havalarda uçuşuyor.
Sanırım transformer lar amerikalıların yardımı ile (onlar olmazsa olmaz :)) dünyayı kurtaracaklar.
2. bir independence day vakası :)
 
deerrudolf demiş ki:
Hatta Burger King'de menü alana Transformers çeşitlerini de sunarlar mutlaka. :LOL:
Yokya öyle fast food lara vermesinler promosyonu, bildiğimiz oyuncak mağazalarında orjinal şekilde piyasaya sürseler, fast food lar kolpa yapıyor (ki alacağımdan değil :) )


Stormcrow demiş ki:
Transformers iyidir de 4 temmuzda gösterime girecekmiş
Yanlışın var sanırım 7 Nisan 2007'de gösterime giriyor film, ama sonrasında değişmiş ise bilemiyecem :)
 
july 4th yazıyordu.
Zaten amerikalıların tarih formatı ay gün yıl şeklinde oluyor.
Seni de yanıltan o oldu sanırım bana da çok ters geliyor.

Tekrar izledim de july4th gösterim tarihi değil robotların dünyaya saldırdığı tarih sanırım.
Olsun bu da kötü :)
http://www.youtube.com/watch?v=zZp75fWe-ss
şu 2.trailerin 25. saniyesinde falan yazıyor.

zaten onu oraya yazdıktan sonra film isterse 23 nisanda isterse 31 martta gösterime girsin farketmiyor :)
 
HCM demiş ki:
deerrudolf demiş ki:
Hatta Burger King'de menü alana Transformers çeşitlerini de sunarlar mutlaka. :LOL:
Yokya öyle fast food lara vermesinler promosyonu, bildiğimiz oyuncak mağazalarında orjinal şekilde piyasaya sürseler, fast food lar kolpa yapıyor (ki alacağımdan değil :) )

Dediğin gibi çok kaliteli olmuyor ama mesela bir Star Wars mantağı olarak bütün o abidik gubidik oyuncakları başucuma dizdim ben. Transformers'ın filminin güzelliğine göre aynı işe girişebilirim.
 
Michael Bay`in yönetmen koltugunda olusundan baya sevinen insanlar göruyorum ve neden oldugunu anlamaya calisiyorum. Bu demektir ki bol görsel efektli ama duygudan uzak bir film geliyor demek olur bu. Sadece görsel efektler ile film yapiliyor olsaydi eger su an Arnold`i basimiza en buyuk oyuncu olarak koymustuk. Kucuklukten bir Transformers hayrani olan biri olarak hic bir sekilde duzgun bir beklentim yok bu filmden. Animasyon bir versiyon olsa ama sevinirdim sahsen. Uzun oyuncu listesine bakarsak eger Jon Voight ve John Turturro disinda duzgun oyuncu da yok. Filme ne turlu laf atacagimi sasirdim ve bu kadar laf atabiliyorsam eger demek ki pek izlemeye deger bulmayacagim anlamina geliyor :)
 
Micheal Bay bu film için biçilmiş kaftan bence, duygudan uzak derken zaten bu bir aşk filmi değil arkadaşım, hem emin ol bu filmde bile duygu görebileceğiz ör: Island / Ada.
ve umarım filmi seyrettikten sonra bu sözlerine pişman olursun, çünkü bence muhteşem bir film bizi bekliyor. Ama sana ricam sinemada ve en güzel köşede seyret bu filmi, evde değil 8)
 
Hmm. Sevmedigim halde tum filmlerini neden oldugunu bilmiyorum ama hepsini izlemis durumdayim. Armageddon ve Bad Boys gibi klise dolu, Pearl Harbor`a ask karistirarak batiran, ordan burdan burdan araklanmis Island`i yaparak bu adamin gözume girmesi biraz imkansiz. Eminim mukemmel görsel efektler olacak . George Lucas`in studyolarinda yapiliyor film birincisi ama "bu zamane filmleri cok görsel efekt ile dolu" yargisina tekrardan vardiracak ve bundan baya emin olabiliyorum.

Tabi yanilmak isterim ve guzel bir film olsun sonucta ama su an her sey aleyhine konusuyor. Entourage diye bir dizi var haberiniz var mi bilmiyorum diziden. Bir tane film yildizinin ve arkadaslarinin hayatini takip ediyor ve bir bölumde James Cameron ile film yapicak adam ve James produksiyonu birakiyor ve studyo Bay`i vermeyi planliyor yapima ve o an herkesin reaksiyonunu görmenizi isterim. Herkes bir aksiyon filmini bu kadar luzumsuz yapan insan görmedim diyor ve öyle yani. Bakalim izlemeyi planliyorum zaten. O zaman neler dusuncegimi göruruz artik...
 
Yine de filmi seyretmeden kesin bir karar verme derim ben, ama şunuda söylemek istiyorum, bırakalım Michael Bay`in şimdiye kadar yönettiği bütün filmleri, heyyy burada TRANSFORMERS dan bahsediyoruz dostum, bırakalımda bu filmde görsel efekte doyalım! değil mi?
Transformers = Görsel efekt olmalı bence!
 
Sinemada izlediğim fragman o kadar saçmaydı ki! İnsanlık Mars'a bir mekik gönderir, mekikten çıkan araçlara kameraların görüntülediği abidik gubidik makineler saldırır. Fragmanın başlangıcında bir şeyler olacak sanıyorsunuz, sonra saçma sapan bir son. Umarız film de bu kadar saçma olmaz. :LOL:

Saygılar...
 
Primemegsposter.jpg



Optimus vs Bonecrusher


Optimus_empire.jpg


Wikipedia dan alinti
 
Sinemaya ne oluyor anlamadım. Çocukluğumuzun çizgi filmleri birer birer film oluyor. Ninjalar, He-man (çekiliyormuş sanırım) derken, şimdi bi de Transformers. Otobotlar değişin o zaman :)
 
youtube da biri street fighter in yeni filmi uzerinde calisiyolar dedigini okudum
ilk film berbat otesi bi filmdi, ama simdi yaparlarsa beklenen filmlerden biri olabilir
 
Geri
Üst