"banzai Music" Hakkında

Nasıl JJ Tesla tonda fark yarattı mı?
Volkan soru bana sanırım.
Aldığım lambalar Sovtek (2 adet 12AX7WA Sovtek, Matched, Balanced ve 2 adet 5881/6L6WGC Sovtek Plat. Matched). Amfim Line 6 Spider Valve. Amfide zaten power katında aynı lambalar varmış. Açıkçası bakmamıştım. Yenilemiş oldum. Preamp tarafında da Made In China damgalı 12AX7B vardı. Amfide adam gibi clean ve drive yoktu açıkçası. Büyük ihtimal Çin malı markasız lambalardan dolayı. Şu an muhteşem tonlar çıkıyor. Çok büyük bir fark oldu.
 
Tertemiz yaprsın alışverişini. Yalnız adresini Türkçe yazmaya dikkat et. Sevgili PTT çalışanları benim kargomu kaybettiler. Banzai aynı ürünleri tekrardan ücretsiz olarak gönderdi bana.
PTT calışanları kendilerini o paketlerden çok önce kaybetmiş gibiler ne zaman gitsem yörüngede takla atıp duran astronot gevşekliği görüyorum. Hayat PTT'liye güzel...
 
Benim şansıma mıdır nedir? Thomann alışverişim de çok çabuk ve sorunsuz gelmişti. Daha önce de Çin'den bir paketim tam vaktinde ve yine sorunsuz gelmişti. Bu sefer de Banzai alışverişim sorunsuz ve 1 haftada geldi. Gayet iyi gidiyorum maaşallah. Darısı herkesin başına.
 
Arkadaşlar sonunda lambaları temin ettim. Ancak matched quartett yerine iki adet matched pair geldi. :/ bu kombinasyonu taksam sikinti yasar miyim? Bias gerekir mi ?
 
Amplinizi bilmiyorum. Ama eğer gigmaster 30 ise kullanma kılavuzunda tüp değiştirildiğinde bias ayarı gerektiği yazılı. Tüplerin matched (yani katot akımı/çıkış güçlerine göre gruplanmış) olmasının konuyla pek alakası yok.

Amaç faz invertörünün iki tarafına göre dengelemek olduğundan iki matched pair uygundur . Bunları aa ve bb olarak düşünüp ab ve ab olarak takarsanız yine dengeli olur. Ancak amplinizdeki tüp pozisyonları konusunda da herhangi bir fikrim yok.
 
Son düzenleme:
Geri
Üst