Yaprak Dökümü

Arkadaşlar açıklama yapmadım haklısınız; dün başlığı temizlerken farkettimki zaten çok önceden bir Yaprak Dökümü başlığı açılmış (16.11.2006 ) Sizin yazdığınız mesajlar ise yeni açılan başlıkta kalmış. Kontrol panelde oluşan hata yüzünden silinmesi gereken mesajlarla birlikte bazı mesajlar (istemeden) uçtu. İki başlığı birleştirmek zorunda kaldım. Kural ihlali olmadığı halde mesajları silinen arkadaşlardan gerçekten özür dilerim, tamamen teknik sorunun sonucudur.

Bunun dışında arada kalan ve asıl silinmesi gereken mesajlar ise başka sitelerde yapılmış yorumların hiç kaynak gösterilmeden burada olmuş olmasıydı. (Kaynak göstermeden alıntı yapan arkadaşa özel mesaj ile uyarı yaptım, özel mesaj almadıysanız uyarı size değildir ;) ) Kural ihlali buydu. Mesajları silinen arkadaşlardan tekrar özür dilerim.
 
Ayrıca başka sitelerdeki yorumları buraya kendi yorumuymuş gibi kopyalayan arkadaşa da biraz daha dikkatli olmasını öneriyorum.Nasıl ki hata yaptığımız için bizi uyarmaya hakkı varsa kendiside bu konuda biraz daha duyarlı olsun.
 
futurist'in silmeden önceki mesajımda demiştim ben ev elden gidicek diye :) son anda kıçı kurtarır gibi oldular ama bakalım ilerliyen zamanlar ne gösterir...

(bir yönetici yazdı ikincisi de yazmasa çatlarlar :) yazmayacaktım ama Daishuman sen yinelediğin için ve de yöneticiyi uyaranların içinde bende olduğum için ve kimin yaptığı konusunda isim vermediğiniz için kendimi bu konuda savunmak istiyorum. Özel mesaj bana gelmedi, çünkü öyle birşeyi ben yapmam ;) )
 
Allah'a çok şükür, bende almadım özel mesaj :)

gamzeciğime açıklama için teşekkürlerimi sunuyorum.

diziye gelince; ortalık sessiz ama fena karışcak gene sanırım...
 
ben bu ali rıza beylerin evini iş yerine benzetiyorum kızları sekreter baba da patron adama sürekli çay kahve servisi sizli bizli konuşmalar şöyle bi kucaklaşma mıncırma fln yok kapıları çalarak girme yatarken teker teker iyi geceler faslı...

anneme bunları dediğimde saygı kızım bunlar dedi ama bana uymuyor hiç.
 
Uymaması normal tabiki, çünkü Ali Rıza bey babasından öyle bir saygı görmüş. Öyle yetişmiş ve çocuklarını da o şekilde büyütmüş, öğretmiş.
 
Yani Şevket ile ilgili hislerin bu kadar çabuk değişebildiğine inanamıyorum. Bu toplumun da ortalama bir yansıması aslında. Kızı as kes, oğlanı baş tacı yap. 1 gün sonra başını okşamaya başladı yahu Ali Rıza. Peh.
 
ferhundenin adamla yatması ne olay oldu be ne kadar cinsellik meraklısı milletiz :LOL:

kaynanası ferhundeyi nası dövdü ama saçını başını yoldu ben bittim orada gülmekten :seytan
 
Geçen seneki sezon daha süper bitmişti, salya sümük olmuştuk. :D Bu sezon bölümünde en ufak bir şey hissetmedim. :D Bu arada o tokat sahnesine bittim ama. :mrgreen:
 
Yaprak dökümü'nü bitirin artık be! Yeter ulan, yeter. Resmen depresyona girdim. Ne bitmez çileleri varmış arkadaş. Ali Rıza Bey nasıl ölmedi o kadar olaylardan sonra! Ayşe kötü yola düşmeden bitirin artık bu diziyi. :evil:
 
Bence bitmesin, bu kadar sıkıntıyı görünce ben cennette yaşıyormuşum diyorum... Şahzen son 4 haftadır da seyretmiyorum, cidden bıkkınlık getirdi.
 
Şu yaprak yerine hep başka bişey diyesim geliyor...Amacım saygısızlık etmek değil kitabını okudum fakat dizisine hiç alışamadım , şöyle bir gerçek var ki türkiye de ülkemizde kitaptan dizi uyarlamaları gerçekten çok kötü...senaryoyu ne yapsakta kalabalıklaştırsak acaba şu (atıyprum) 120 dakikalık zamani ne yapsakta daha az konuyla doldursak diye uğraşaninsanlar çekiyor dizileri ve bizim bunları fark etmememiz içinde olayları daha bir jan jan lı oyucularıda bir o kadar parlak seçiyorlar ki; ben şu behlül ün dizideki tavırlarına çok gülerim hep replikleri komikten öte biraz avanak sanki :) bilmiyorum bir iki kez izledim ama yok yani sarmıyor ben derim ki gidip kitaplarını alalım o romanları okuyalım sonra oturup izleyelim dizileri anlarsiniz demek istediğimi...

SAYGILAR...
 
trt-1'de yıllar önce yayınlanmıştı bu dizi gerçeği oydu. romana sadık kalarak çekilmişti ama bu yeni yaprak dökümünün yalan rüzgarından farkı kalmamış. kitapla da alakası yok. uzattıkça uzatmışlar. romanla alakası olmayan konular dizinin heryerinde.
 
Önceden çekilmiş 2 uyarlama var sanırım. Ben ikisinide youtube dan izlemiştim. İlk uyarlamada Necla ve Leyla kardeşleri Semiramis Pekkan ve Fatma Girik canlandırmış.

Birde yeni bölümlerden önce özet geösteriyorlar... Ettimi sana 3,5 saat! Ben o arada bi animenin 1 sezonunu bitiriyorum.
 
Halil Ergün bizim okula gelmişti söyleşi filan yapmıştık.Ne zaman bitecek dizi diye sormuştuk kendisi yorulduğunu, bitmesini istediğini fakat setteki görevlilerin, elemanların taksitlerinin filan olduğunu söylemişti.Bitirip gitmek vicdanına aykırılık olurmuş :)
 
Geri
Üst