Yaprak Dökümü

dün sezon finalinin tekrarını izledim (önceden izleyemedim) son sahnede salya sümük oldum.

Bennu Yıldırımlar, çok iyi rol yapıyor. bir insan nasıl bu kadar doğal olur Allah'ım?!..
 
önceden izlemezdim ama hayko cepkinin izlediğinide öğrenince bende başladım.size saçma gelebilir ama bende sevdiğim insanlar ne yaparsa bende yapasım geliyor.özellikle sevdiğim sanatçılr için geçerli bu.yanlış anlaşılmasın bu özentilikten değil kesinlikle sevgidendir....
 
yarın baslıyor yaşassıııın bu kadar eğitici ve mükemmel ve insanı hıçkırıklara boğan bi dizi olamasss yaaa avrupa yakasını kaçırmayan ben diziyi bi kere seyrettim bidaha da carsamba günleri avrupa yakasını izlemedim tekrarlarını izledim hep ama harbiden yaprak dökümünün daha reklamlarını seyrederken gözlerim doluyo boğazım düğümleniyo ve bende salya sümük olanlardanım çok kaliteli ve basta halil ergün olmak üzere bütün kadro mükemmel mendilleri hazırladım ;) yarını iple cekıyorum :D :D :D
 
Bu dizi olmasaydı neye ağlar da rahatlardım bilemiyorum. Yarın büyük gün (saat 00:46, bugün olmuş) ve diziyle birlikte yenmek için özel yemek yapcam :D
 
bence tam tersi bu sefer tam zamanında basladı ve az bile reklam koydular önceden çok daha fazlaydı ama yine bölümün sonunda bombayı patlatmışlar süpeerrdiiii ;)
 
yahu negüzel geçmişim tv karşısına izliyodum. tam fikretin kaynanasına söylenirken kanka geldi beni zorla halısahaya götürdü. geldiğimde zaten bitmişti. nolduki bölüm sonunda ??
 
Güzel dizi.İzlenebilecek nadir dizilerden birisi.İzlerken insanı sıkı kavrıyor.Benim için kendi kişisel zevklerim önemli olsada severek ailecek izliyoruz.Maalesef ağlamayı beceremiyoruz. :LOL: Bazı değerleri unutmamak adına izlenmesi tavsiye olunur. ;)
 
Yaprak Dökümü dizisi hakkında buradan devam ediniz. (Diğer başlık temizlenmiştir.)

Ayrıca lütfen başka sitelerden alıntı yaparak kendi yorumunuzmuş gibi siteye eklemeyiniz. Kaynak bildirmeden alıntı yapmak yasaktır.
 
Yahu o kadar mesaj ne oldu, neden silindi? Diğer başlık nedir, başka başlıkta mı yazışıyorduk biz?

Arkadaş yani insanlar onca yorumda bulundu ve hepsi de kendi yorumlarıydı. Karşılıklı konuşulurken neden uçuyor onca "dizi içerikli" mesaj anlam veremedim..
 
Cantstandya demiş ki:
Yahu o kadar mesaj ne oldu, neden silindi? Diğer başlık nedir, başka başlıkta mı yazışıyorduk biz?

Arkadaş yani insanlar onca yorumda bulundu ve hepsi de kendi yorumlarıydı. Karşılıklı konuşulurken neden uçuyor onca "dizi içerikli" mesaj anlam veremedim..

Tüm söylediklerine katılıyorum, açıkcası şaşırıdm, konu ile ilgili neredeyse tüm mesajlar silinmiş,hepside kişilerin kendi özgün mesajlarıydı. ayrıca bakşa başlık nedir? :?
 
2003'ten beri buraya yazıyorum; şu ana kadar sanırım Turkrock.com forumları tarihinde kişisel olarak şahit olduğum en saçma ve dayanağı olmayan uygulamadır bu. Daha da ötesi yok.
 
saçma sapan bir iş yapılmış.

kınıyorum!

tüm hevesim kırıldı biton şey şey yazılmıştı haybeye siilinmiş sanki küfür ya da başka bişey vardı....
 
Geri
Üst