Sennheiser Cx200 Street Ii'ye Alternatif Kulaklık Önerisi?

cok derin bir araştırmam olmayıp üstün körü forum ve sözlüklerdeki yorumlara dayanarak sağlam ve tatminkar bir kulaklık olduğunu öğrendim. Lakin bu kulaklığa alternatıf 80-120 tl bandında kulaklık önerısı olan var mı?

aradıgım özellıkler:

dinlediğm müziklerin altyapısındaki soundları duymak en azından ucundan yakalamak
dışarıdan ses gelmesini engelleyen
bas ve tiz mid vs gibi ekolayzır karakterlerını temiz ve abartmadan hakkını vermesi
kulakiçi olması
 
Bu kulaklığa alternatifi fiyat açısından arıyorsanız zaten Sennheiser aynı fiyat aralığında sayılır. D&R'da şu an 103 Lira gibi bir fiyata satılıyor. Yer yer 90 Lira civarına da gördüğüm oluyordu. Fiyat performans açısından özellikle parametreli eq bulundurmayan müzik çalarlar ile kullanılabilecek çok güzel bir ürün. Yıllardır tek kullandığım modeldir. Ancak alternatif olarak Sony kulaklıklara da bakabilirsiniz.
 
Banggood gibi sitelerden alabileceğiniz XiaoMi Pistons 3 iyi bir kulaklık. Basları biraz zayıf, midleri kuvvetli. iPhone kulıkları yerine onu kullanıyorum artık. Ben aldığımda 22$'a kapıma kadar gelmişti.
 
Yaklaşık 3 senedir kullanıyorum. İlk defa bir kulaklığın altı ay sonra bozulmadığını gördüm. Ses açısından da ilk taktığım günü hatırlarım kulağıma, direkt farkı hissetmiştim. Bas tepkisi çok iyi ve kesinlikle tonu boğmayan cinsten. Bence alternatif aramak yerine kendisini alın. Kulağımda başka hiçbir kulaklıkla bu kadar rahat etmedim (bunun bir üst modeli olan cx300 dahil)
 
Cx200 street IIyi vatandaki indirimden piyasadan daha ucuza almıştım. Toplamda 2 kere aldım, yaklaşık 2 şer sene kullandım. Sürekli yanımda taşıdığım için kutu istiyor, cep istiyor. İkisinde de sol sağ kulaklık dengesi kayboldu, ondan attım. Sinir bozucu bir durum ama daha önceden suya sokup deniz şortuyla birlikte elde yıkamışlığım, şortla birlikte suyunu sıkmışlığım var ki arıza vermemişti. Bu yönden sağlamlığını kanıtlamıştır bana.
 
Klasmanında bu kulaklığı geçebilecek bir kulaklık yoktur. Çok uzun bir süre boyunca kullandım. Şuan CX500 kullanıyorum. Türkiye'de bulabilirseniz kaçırmayın efendim..
 
2 senedir bozulmadan kullanıyorum hala tatminkar tabiki kullandıgın ilk günkü kadar performanslı degil neticede kullandıkça eskiyor düşünmeden al :D
 
Başlık hortlatalım. Başka araştıranlara da kaynak olur belki.

Malumunuz bu kulaklık artık üretilmiyor maalesef. Bir sürü yorum okudum fakat hiçbir ürün için bu kulaklık kadar olumlu yorum göremedim totalde. Daha önceden bu kulaklığı kullananlar şimdi ne yapıyorlar acaba merak ediyorum. Şimdiye kadar 2 tanesi elimden geçti, ikisi de yaklaşık 3 sene dayandı. Planlı eskitme kesinlikle var burada da, hiçbir soru işareti yok bu konuda, ancak bu artık her üründe var maalesef yapacak pek bir şey yok.

Yine de imkanım olsa aynı kulaklığı alırdım tekrardan. Bu kulaklıktaki gibi bas tepkisi kararında ve üst frekansları başarılı, seslerin daha net duyulabildiği kulaklık tavsiyeleriniz varsa yazın lütfen. Kaç zamandır kararsız kaldım, telefonla gelen dandirik kulaklık soğuttu beni bu işten.


Bir arkadaşımda Philips'in ucuz bir kulaklığını denedim geçenlerde ve aşırı iyi geldi kalitesi fiyatına göre. Yine de varsa başka tavsiyelerinize açığım. Mikrofonsuz olabilir hiç önemli değil, bluetooth'lu da olmasın gerek yok.
 
Geri
Üst