Impulse(Metal) Ankara

EXquake demiş ki:
bizde seni seviyoruz erkancım.phobia'da süperdin bu arada çok saol bize eşlik ettiğin için.10 aralık'ta sizle beraber süpriz bi şarkı sölicem nasipse.çok baba olcak.geri sayım başladı nasipse ;)

O şarkıda zaten Özerle Berkinin acayip isteği var bırakıcam belirli yerlerde söylesinler :D

Kafayı yedi ikiside duyunca şok geçirdiler :D
 
abiiiiiiy selamun aleyküüüüüüm:D yawf abi konser çok güzeldi. ellerinize sağlık. bende ankaradadydım bilionuz yeni girdim ewime(konya) 10 aralıkta da inşallah yanınızda olacağım:D
 
beyler 10 aralık için afiş çalışmaları nolcak ya leveeent!!!!bişey söle olm.ben atakan'la konuştum en erken haftasonu olur dedi.bu arada 10 aralık'a en az 3 yeni şarkı getiriyoz ve yine Hellcome çalcaz inşallah.ayrıca süpriz bi show olabilir.tasarı aşamasında....
 
aradaki tatsız durumu özerle konuştuk ve hallettiğimizi düşünüyorum forum önünde tekrar misafirperverliğimizi gösteremediğimiz için özür dileriz müziğe gelicek olursak beyler gerçekten çok başarılydınız thrash adına orda sıkı şeyler duydum ilerleyen zamanlarda da duyucağıma eminim başarılar..

"Hellcome" :metalhead
 
re

özer bi tane kıl bi bebe var bana melekteki organizasyonu ben yapıom 10 aralık bana ait konser falan yok dedi nese ayarladım bebeyi afişi knedi hazırlayacakmış..
 
Geri
Üst