Impulse(Metal) Ankara

İzmir miiii! ıh ıh olmaz vermeyiz impulse'u hıh :roll:
şarkılarınızı çok başarılı buldum yani kulagımı doldurdu, sadece bir yıgın gürültüden farklı bir şey yapmışsınız. Ellerinize saglık =)
{şaka bir yana elimde olsa vermem impulse'u. napiym çok hoşuma gitti:p :seytan }
 
ahahaha.çok saol.böyle sahiplenen arkadaşlarımızın olması ne kadar güzel ve mutluluk verici.Merak etme gideceğiz ama geri geleceğiz ehehehe.çok mutlu oldum gerçekten...
 
Valla impulse baba grup ne diyim besteleri açıkcası hayvan gibi bu demoyu dinleyin derim valla ç0k iyi ben çok beğendim.Çok başarılılar.BAşarılarının devamını diliyorum.Yolunuz açık olsun ne diyim.Bu arada sizin ensturmanlar çok bomba:D
 
XRAYMETALFEST_s.jpg


Hadi bakalım afişimiz de bitti artık sıra iyiden iyiye konser hazırlıklarına geldi buradan da yayınlayalim afişimizi yarın ben matbaa ya vereceğim 500 civari afiş bastırıcam artık hep beraber ankara nin sokaklarini cafe lerini üniversitelerini donatacağız ;)
Tekrardan teşekkürler yardımlarin için Özer ;)
 
ooo IMPULSE 'a bak hele :Dhelal olsun arkadaşlarıma Saklıdalar...İşallah bi gün aynı sahneyi paylaşmak nasip olur şöyle bi saklıda oo süper... Hadi kolay gelsin başarılar :)
 
Arkadaşlar kayıdı dört kulakla dinledim gerçekten çok başarılı olmuş.Çok beğendim..Tarzınızıda çok iyi belli etmiş.Kayıdın kaliteside çok iyi..İyi şeyler olacak inşallah..15 Nisan'da görüşürz :) ;)

Saygılar..
Onursal ;)
 
abi afişler tamamlandi ben aldim çıktılarını ve baya bi yere astık bugun arkadaşlarla çarşamba da branda , bilet , cd için sticker v.s. almaya gidicem istersen o gün buluşalim sana da biraz vereyim afişlerden.Bu arada bi de c.tesi gününe program yapmayın da toplanip bi içelim hep beraber ;)
 
arkaslar iisnz, güzelsnz de çk uzaksnz bee.. sizi bi kerecik dinleme imkanı buldum. ama işte kaderr. bi daha gelemedim o diyarala. şu kahrolası sınavlardan bi kurtulatım. yanınızdayımm :LOL:
 
haftaya bu saatlerde Saklıkent'e hepinizi bekliyoruz.Ayrıca demomuzun kritiğini okumak için myspace sayfamızdan faydalanabilirsiniz.
 
Arkadaşlar konsere sayılı günler kalmışken şöyle bir duyuruyu yapmakta fayda var.15 Nisan Pazar günü konserde Ankara'ya ilk demo dağıtımını da konserle beraber gerçekleştireceğiz.Gelen herkes demomuzu ÜCRETSİZ olarak bizzat bizden alabilecektir.Hepinizi bekliyoruz...
 
Geri
Üst