Impulse(Metal) Ankara

Evet. Bir konser daha geride kaldı. Bizim için gayet zevkli geçen bir gündü. IMPULSE olarak konserleri izlemekten ve konsere çıkmaktan zevk aldık. Black Tooth grubundan Tuna'nın da dediği gibi az kişi olmak eğlenmemize engel değildi ama insanlar az katılım gösterdiler. Yine de ilk demo dağıtımını gerçekleştirdik ve oldukça mutluyuz. Umarım sizler de aynı fikirdesinizdir. Gelen gelmeyen,destekleyen desteklemeyen herkese teşekkürler....
 
Arkadaşlar Tüm ekibinizi, 29 Nisan PAZAR günü saat 18.00 da Tunalı BİZİZ bara BLACK TOOTH konserine bekliyoruz....
Giriş Ücreti : 5 YTL
Yıkıma hazır olun..........
BLACK TOOTH
Teşekkür Ederiz
 
12 Mayıs Cumartesi 20:00...

1213a4hx9.jpg
 
netexs7.jpg



NOT:Impulse grubu ile İzmirli olan Gates of Eternity grubunun vokali düet yapacak ve bir kaç şarkılarına eşlik edecektir. GoE grubunun vokaline şimdiden teşekkür ederim...

İşte geldim burdayım! :)
Arkadaşlar yeni mekanımız hayırlı olsun.Herşey sağlam olucak inşallah..
Herkes Davetlidir...



Sniff Performance & Concerthall
Saklıkent'in karşısı.
Akay caddesi No.28/A
(CYBER CITY)
 
sanırım bugün zoo'da karşılaştık, ilk defa dinleme durumum oldu... Tek söyliyeceğim, İstanbul bu cumartesi, bu grubu kaçırmasın ;) görüşmek üzere :)
 
Arkadaşlar afişteki çok ufak bir sorun düzeltilmiştir.

Sağlam konser olacak inşallah...Herkese başalarılar dilerim..!

20 Mayıs'ta görüşmek üzere..


neteye5.jpg


Saygılarımla

Sniff Performance & Concerthall
Cyber City
Saklıkent karşısı
 
İçten yorumlarınız için hepinize gerçekten çok teşekkürler!!!Önümüzde birkaç konserlik bir program var ve bunun için çok heyecanlıyız.İlki yarın akşam İstanbul DOROCK konseri.Giriş ücretsiz olacak ve bizim ilk İstanbul konserimiz olacağı için ayrıca heyecanlıyız.Rectifier,Reset To Default ve kardeşlerimiz Gates of Eternity gruplarına başarılar diliyoruz.
İkinci olarak 20 Mayıs'ta Ankara Sniff Concert Hall'de gerçekleşecek güzel konseri bekliyoruz.Arkadaşlarımız Kasatura,Fırtına ve Enterprise gruplarına da başarılar.
Son olarak da 27 Mayıs'ta Konya Geçit Bar'da muhteşem bir konser olacak.Ortalığı sallayan Konya seyircisiyle ilk buluşmamız olacak.
Kısaca biz Impulse olarak hazır bir şekilde bekliyoruz biraz hasta olsam da....Herkesi bu konserlerimize bekliyoruz.YIKIM EKİBİNİ KURDUK MEKANLARA SALDIRIYORUZ!!!sALDIRI BAŞLASIN!!!!
 
Geri
Üst