Impulse(Metal) Ankara

Arkadaşlar bu sefer ki son değişiklik olucak afiş konusunda :LOL:
Afişin çözünürlük ve dpi ayarlarının yetmezliği yüzünden profesyonel destek aldık ve afiş son olarak değişti. Kusurumuza bakmayın..
Güzel bir gün olması dileğiyle..!

Alın lan afiş! :LOL:

metalsonneteyy3.jpg


Herkes davetlidir...!

NOT: Eğer bir aksilik olmazsa konserde güzel çekilişler ve süprizler olacak.

İnsanca kudurmanız dileğiyle! :twisted: ;)

20 Mayıs Pazar !!!!
Sniff Performance & Concerthall
CYBER CITY
Saklıkent karşısı.
Akay caddesi No.28
 
Hoş bir İstanbul konserinin ardından Ankara'da muhtemelen çok eğlenceli geçecek bir konser için geri sayıma başladık...İstanbul seyircisine OLDSKULL ORG.'a ARTIK RESMİ MENAJERİMİZ OLAN ECE'YE VE gelen izleyen herkese teşekkürler...Gelelim Ankara'ya...
Afişlerimiz de hazır.IMPULSE olarak orada çekiliş yapma görevi de bize verilmiş:D:D:D:D güzel bir repertuarla karşınızda olacağız.YAŞ SINIRININ OLMADIÐI konsere herkesi bekliyoruz.Son ayların en eğlenceli Ankara konserine hazır olun...20 Mayıs'ta CYBERCITY'e bekliyoruzzzzz.
 
Özerle konuştum istanbul konserleri güzel geçmiş...Güzel haberler verdi bana sağolsun seviyorum tüm "Impulse" tayfasını hepsine selam olsun! İşallah önünüz hep açık olur başarılar hepinize yeniden!
 
Arkadaşlar işte güzel bir gelime daha!

20 Mayıs Pazar günü olacak konserimizde 2 adet stand açılacak ve güzel çekilişler yapılacak:

Porsuk Giyim: Düzenlenecek çekilişle konserin sonunda kazananlara verilmek üzere T-shirtler.Ayrıca satın almak isteyenler için ise sadece T-shirt satımı yapacaktır.

Es İletişim: Düzenlenecek çekiliş sonucunda toplam 20 adet mobil öğrenci hatları kazananlara verilecektir. Ayrıca satın almak isteyenler için hat satımı yapılacaktır.


metalsonneteyy3.jpg

Herkes Davetlidir!

Saygılarımla...
 
Arkadaşlar afişteki kararsızlık nedeniyle özür dilerim fakat bu seferki son ve kesin...Sabır ve anlayışınızdan dolay teşekkür ederim..

afisson.jpg


Herkese başarılar dilerim!
Konserde görüşmek üzere...
Saygılar
 
Ankara konseri için son gece!!!!Son provamızı yaptık ve özellikle tüm parçalar oldukça gaz ve biz de hızlı çalıyoruz!!!Yarın öğleden sonra Cyber sahnesinde oldukça gaz bir şova imza atacağız!!!!KONSERDE GÖRÜŞMEK ÜZERE!!!!
 
Orası tam komediydi hakkaten süperdi.

Fate in Hand'si Live izlemek istiyordum...İzledim gayet beğendim çok farklı bir süpriz vardı şoke olduğumu açıklamak isterim...

Nekadar aksaklık olsada hakkaten çok eylendim...

Tek tek grup elemanlarını değerlendirirsem bugün için ve bence diye başlıyorum :

Özer :

Beni hakkaten süprizle çok şaşırttın arkdaşım sen neler ettin bize orda!Gayet gazdın.Olan aksaklıklara rağmen aynen devam ettin seni ayrı kutluyorum!

Erman:

Bu adam zaten bass teli kopardı.Bide sahnedey yaptın üstüne Finger bi bassçı bu adam :D:D:D Hareketleriyle izleyenleri mest etti.Sahnede "İşte ben bassçıyım" diyen tiplerden.Sahnesi gayet sağlam.Hakkaten bu adamı seviyorum...

Tufan:

Öyle ufak tefek güler yüzlü duruyor ama görev ona düşünce yerine kat kat getiriyor.Hissederek çalıyor sahneye hakkaten yakışıyor sempatik adam zaten :D Helal!

Atakan :

Ah atim altolarla ne uğraştı baget bile elinden fırladı yinede geberesiye çaldı o davulu.Helal olsun onuda kutluyorum.Mikrofona elimi takılmadı twinlerde sorun mı çıkmadı.Matrak bir durumda elinden geleni yaptı.Drow kardeşim :)

Sonuç olarak teşekkürlerimi sunuyorum hepsine!Herzaman arkanızdayım beyler!Bunu unutmayın!
 
Geri
Üst