Impulse(Metal) Ankara

eyvallah abi bekleriz tabiki.konsere 1 hafta kaldı ve repertuar belli oldu.Yine sizlere Venom,Metallica,Crossfire ve bunlara ek olarak Pentagram dinleteceğiz.Çok iyi olacak inşallah.METAL UP YORU ASS!!!!
 
Konsere çok az bir zaman kala repertuara iki bomba daha ekledik.Heyecanla bekliyoruz.Hazırlıklar tamam.Gelenler pişman olmayacak.
 
Arkadaşlar konserde teknik aksaklıklar çok fazlaydı.Davulda oluşan aksaklıklardan dolayı şarkıları yarıda kestik ve playlist'i bitiremeden konseri noktalamak zorunda kaldık.BU AKSAKLIKLARLA GRUBUN HİÇBİR İLGİSİ YOKTUR.Yinede dinlemek için gelip dinleyemeyen herkesten IMPULSE olarak özür dileriz....Saygılar...
 
abi takmayın yaa olur böle şeyler daha önünüzde neler waaar neler :( inşallah gelecek organizasyonlara eksiksiz gidip aksaklıkların da üstesinden geliceez!!!!
 
ya tekniği geç ya bi hellcome herkese yetmiş ne davulu ne teknik aksaklığı özerim herşeye rağmen gayet iidiniz

bu arada sizinle aynı sahneyi paylaşmak çok güzeldi ayrıca war ensemble için de saol
 
Sallayın!Bence o twinde canın ayaklarının işi vardı :D

Angel of death de öle bişi yaparsa olacağı o :D

Neyse güzeldi!Beste harikaydı...Grup güzel baya Exodus falan kastırın daha güzel olur bence...
 
saolun.çok fazla aksaklık oldu ama sonraki konserlerle umarım telafi edeceğiz.önümüzdeki konser 20 aralık nedjima konseri.herkesi bekleriz afiş hazır olduğunda koyacağız.Saygılar.
 
besteniz cok gzldi ilk defa izledim sizi ve cok begendim basarılarınızın devamını diliyorum bu arada özer her ne kadar megadeth hastası olsamda metallica'lara da eslik ederim:) ama bi tane de megadeth calarsanız cok mutlu olurum!!!
 
bir gün bakarsın o da olur gözüm ama senin 4 horsemen'de gruba eşlik eden TEK kişi olman beni çok sevindirdi ve bunun için sana ayrıca teşekkür ederim...
 
abi harikaydınız çok beğendim sizi...anışın twini sorun çıkartmasaydı ortalığın amığaaaa kordunuz...bi dahakinde söleyin abii lazım olursa benim twini veririm abi size sorun olmaz....başarılar dilerim en çok sizi beğendim melekteki konserde....kolay gele
 
abi çok teşekkürler o halimizle bu kadar beğendirebildiysek ne mutlu bize çok saol.twin olayını hallettik yine teşekkür ederim onun için de.
 
Arkadaşlar Impulse 20 Aralık Çarşamba günü 17.30'da Nedjima'da sizlerle.Yaş sınırı olacak konserde.Afiş hazır olunca buraya koyacağım.İlginize.Herkesi bekleriz.
 
Geri
Üst