Yuksek Seste Amfimde Cizirti

Herkese merhaba oncelikler.Marshall DSL 5C amfim var alali 1 ay falan oluyor.Normalde bir sikintim yoktu 1 watt seceneginde kullaniyordum fakat bugun 5 watt ta sese yukleniyim dedim.Sesi fazla actigim zaman 5 watt da sert caldigim zaman cizirti olusuyor vurmadigim zaman kesiliyor.Lambalarin da yeni olmasi lazim sorun ne olabilir? Simdiden tesekkurler.
 
Sesin mekanik bir kaynağı olabileceği gibi (örneğin -eğer varsa- lambaları yerinde tutan yaylar gibi. ) lamba(ları)nız mikrofonik de olabilir.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #5
Amfi hali uzerinde.suan evde degilim ses kaydi atamiyorum.cizlama zzz sesi seklinde elektrik sesine benziyor fakat ses maksimuma ulasinca oluyor elektrikle alakali bir durum oldugunu sanmiyorum.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #8
Dip gürültüsü değil.Ses i zorladıgım zamanlarda sesle beraber oluşup yok oluyor.Fazla bastan lambanın titreşmesi olabilir mi diye düşündüm.Evin içinde normalde o ses seviyesine cıkmadığım için çok takmamam lazım sanırım.
 
Ne yapmaliyim garanti vs ugrasmali miyim? Izmirde oturuyorum amfi Istanbul'dan geldi.Lambayla alakali bir problem midir yoksa amfiyle mi, cozumu basit midir?
 
Geri
Üst