Gitarı ışıklandırma

gitarımın gövdesinin etrafını elastik neon lambalarla çevirmeyi düşünüyorum ve ayrıcada floydrose un altında kalan boşluğada ufak led lambalar yerleştiricem fakat neon lambaları gitara zarar vermeden nasıl monte edeceğimi çözemedim

bir fikir üretebilcek birileri var mı acaba???

dip not: biliyorum çoğunuza saçma yada gereksiz birşey gibi gelicek
ama ne yapayım ruhsal bunalımlardayım
can sıkıntısı işte...
 
Sapın yan taraflarına dikenli teller sarmalla. Sonra neon ışıklarını dikenlerin ucuna yerleştir. Gerekli baglantıları yaptıktan sonra Diken Ustunde Calan gitarist unvanını alıp Show Haber'e cıkabilirsin.
Şaka şaka... :)
Ama bir arkadaşım bunu yapmıştı yanılmıyorsam. Yabancıydı. Gitarının resmini internete koymustu. Gitarının tonunun değiştiğini hatırlarım. Arastırayım bir, belki de kafa bulmuştur milletle.
 
pinkguitar.jpg


belki fikir veriri :D
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #6
Brokendream o gitarın dışı başta bi maddeyle kaplı
çalınmazki o

metallci walla 2. gitar alıcak param yok
o neonlar falan ucuz şeyler
 
ibanez forumlarında bir gitar görmüştüm adam inlayleri çıkartıp yerine ledler takmış, tonu değişir mi nedir ne değildir bilemem ama gitar çok iyi görünüyodu, aynı olaydan sam rivers'da yaptırmıştı bass gitarına konser görüntülerinde görmüştüm.

ha türkiye'de bununla uğraşacak luthier var mıdır bilemem.
 
ben mayeriklerin yanına 4 tane led koymayı planlamıştım.2 hum var gitarımda toplam 8 led.mayetiğin gittiği kablo yuvasından arkadaki boşluğa gitcek kablolar orda bir pilden beslenecek.daha gerçekleştiremedim ama.yapamsı çok basit manyetikleri sökmeyi bilmek yeterli.gitara herhangi bir zararıda yok.hatta birde on of tuşu konusa tam olur.istediğinizde açarsınız.yada gitaın jack girişine lehimlerseniz kabloları jacı taktığınız anla yanmaya başlar.:D
 
Norton_Antor demiş ki:
eBayde led etleri stılıyor.al bir tane onlardan.

Ebayde (tam hatirlamiyorum cok oldu bakali aslinda nienturi bi ara bu kanu hakkinda biseyloer yazmisti ama....) binding seklinde satilan ledler var vede yanlis hatirlamiyorsam 70 dolar gibi bir fiyatlari vardi. Calimada hicbir olumsuz etki yapmiyorlardi (gerci olumlu etkide yapmiyorlar... :) )
 
gitarmühendisi adli arkadaş yapmış böyle bir gitar. ondan yardım alabilirsiniz aslında. düğmeli falan. kapatinca sönüyor her daim yanmıyor yani
 
inlayler için olanın kabloları truss rod kanalından geçiyor sanırım. steve abi ne güzel yapmış işte. bunun tona fazla bir etkisi olacağını sanmıyorum.
 
Geri
Üst