Behringer Dsp2024p Ve Fcb1010 Hakkında

FCB1010 ile ampli üzerindeki kanal ve ayarları kontrol edebiliyormuyuz yani TRS jack girişi ile bağlantı yapıp ampli ayarlarınıda kontrol edebiliyormuyuz?
 
Yucel, Ozanında dediği gibi bende bir yerde okumuştum oyle bir sey geldi aklıma Cannel Switc. var sanırım abi zaten 8 hazirana çok az kaldı eminim ki 1010 u çok begeneceksin bende durumları düzelteyim hemen bir tanede ben alacamm..
 
antisocial demiş ki:
Mahcem fcb1010'un update olayını biraz açar mısın benim de başım belada..

once yeni bir eprom alacaksın daha sonra bir programlayıcı ile bunu programlayıp 1010 daki epromla degiştireceksin
benim yeditepe elektronikteki bir arkadasım benim için yapacak yapılınca yazarım tekrar
 
Behringerde bi lazlık var da çözemedim, hadi hayırlısı. Niye midi controller'ının softwareini "midi" den update ettiremezsin. Çokmu pahalı bir flaş eprom ?!
 
Selamlar bendede şu an jmp-1, behringer dsp2024 ve fcb 1010 war, ve anladığım kadarı ile bu fcbde bazı ayarlar yaparak 1. patchin 1. presetine jmp1 için 10. presete ve dsp2024 içinde 19. presetine git diye programlama şansım warmış. (presetleri uydurdum) böyle bir yeteneği warmı bu cihazın ve nasıl yapılır yapabilen warsa bi zahmet anlatsın. Çünkü ben manuelinde yazanları yapınca bile birşey değişmiyo, hep bir cihaza atadığım preseti saklıyo ve o preseti çağırdığımda sakladığı kanalı bir cihazdan çağırıyo, öbür cihazdan benim istediğim preseti değil saklanan presetin bir üst presetini çağırıyo. (Çok komik oldu biliyorum, yazdıklarımdan bende bi fok anlamadım)
Bide şööle anlatayım:

Fcb1010 1. bank 1. presete basıp gerekli ayarları yapıyorum (manueli takip ederek)
jmp1 için 4. preset
dsp2024 için 89. preseti çağır deyip saklıyorum. Sonra 1. presete bastığımda dspden 89. preseti jmpden 88. preseti (aslında buda 89 çünkü 00dan başlıyo presetler jmp1de) çağırıyo, yani her cihaza aynı sinyal.

Derdimi anlayıp çözebilene şimdiden çok teşekkürler
 
FCB den patch başına 5 tane program change gönderme şansın var. En basitinden dsp yi sabit bıraki jmp-1 ı ise midi channel 2 yi listen edecek şekilde bırak. İkisi ayrı kanallarda olsun, sonra geri kalanları yap. İkisini ayrı kanala koymazsan olmaz.
 
Geri
Üst