Musik Produktiv [url]http://www.musik-produktiv.com/[/url]

Musik Produktiv http://www.musik-produktiv.com/

musik produktiv adında bir enstrüman satış firmasına rastladım.nedir ne değildir bilen var mı?almanya da sanırım uluslararası satış yapıyorlar türkiye ye de gönderiyorlar ama ağırlığa göre farklı olduğundan falan bahsediliyor sitede.bir de fiyatlara +40 euro nakliya koyuyorlar bu türkiye için bir nakliyat bedeli mi?
http://www.musik-produktiv.com/ bu da sitesi amerika dan alet getirmekten farklı olsa gerek..
 
ben mail yoluyla gorustum agustos ayı gibi.. ürünleri özel bir gümrük anlasma yolu ile gonderdikleri icin gümrük vergisi olmuyormus yani takılmıyormus.. +40 euro ücrete maloluyor bu da tabi..
 
yanlız en altta bi not var. kdv falan diyor. her ülkenin kdv si vs vs vs. arayip konusacam ben bi. benim de bayadan beri aklımda bu dükkan. İlk mixer aratirken falan görmüştüm nette.
 
Fiyat: 585,00 EUR yerine UVP*: 749,00 EUR böle yazıyor begendigim gitar eger bu haliyle gelecekse ki hiç sanmıyorum LLL dan 45 euro daha ucuza geliyor. :roll: :roll: :roll:
 
Bu aralar Almanya'da özel bir vergi indirimi söz konusuymuş. İndirim başladı mı bilmiyorum, bunu tam öğrenin. Sitedeki Türk bayana sorarsanız size ayrıntılı bilgi verecektir.

Ben de Türkiye'ye bir müzik dükkanının peavey amfi getirmesini bekliyorum. 2 ay içinde gelmezse buradan sipariş vericem.

Aslında burası değil de, Alman ebayindeki müzik aletlerinin fiyatları çok uygun. Buradaki fiyatların yarısına gidiyor aletler. Ebayden güvenli alışveriş imkanı olabilir mi acaba :?
 
rr1 ile sl1 arasında kaldım aslında ama içimdeki ses üniversiteli bir genç olarak önce sen aç karnını doyur rr3 le yetin diyo:)
almanya da yaşıyan birileri vardır mutlaka forumda ya bu şirket ile daha gerçekçi bilgi alabiliriz. ordaki kadın 50 dolara göndercem dese bile gitarı yurtdışında olduğu için güvenemiyorum
 
Geri
Üst