Padma

Kendimi hep "müziği çok yakın takip ediyorum" diyerek tebrik ederdim fakat sizi nasıl gözden kaçırıp bir utanma durumum oldu çok afederseniz demek istiyorum... Sonrasında; arkadaşlar gerçekten çok iyi bir müzik kalkıp defalarca alkışlama arzusuyla doldum. Eğer benim gibi ayıp etmişler çoksa diyerek dergimizde bir kocaman tanıtım girsek mi acaba? iletişime geçelim;) Başarınıza başarılar diliyorum ki bu dileğim kabul olursa artık kimse müzik yapaz hale gelir tahminimce:) Sevgiler...
 
teşekkürler uykusuz_dodo ve jjosee :) umarız daha başarılı çalışmalarla da karşınızda oluruz...

ayrıca youtube'den izlemekte güçlük çeken arkadaşlar, geçici dosyaları silerlerse (internet explorer/araçlar/internet seçenekleri) sayfayı yenileyerek sorunsuz seyredebilirler.



Resme veya buraya tıklayarak seyredebilirsiniz...
 
Arkadaşlar, 26 Mayıs'ta Sabancı Üniversitesi Yedinci Bahar Şenliği'nde sahne alacağımız kesinleşti. Sizleri de aramızda görmeyi çok isteriz. Ayrıca şenlikte Gogol Bordello ve Brainstorm gibi dünyaca ünlü gruplar da yer alacak. Ve şenlikle ilgili haberleri ilgilenen arkadaşlar linkten takip edebilirler.

http://www.last.fm/event/163992
 
"la" adlı parçanın ilk kaydınıda koyarsanız onuda indirmek isterim. O ilk kayıt daha bi özel benim için.

Çalışmalara devam kolay gelsin :)
 
pulpgm8.jpg
 
Selamlar arkadaşlar

Sanıyorum 1 yıl kadar oldu nasıl geldiğini anlayamadığım bir şekilde mail inbox'ımda sizden gelen bir maili tıklıyıp La'yı indirerek sizi tanıdım.Gerçekten iyi bir parça olmuş özellikle sözleri çok güzel :) Pınar'ın seside gayet hoş ve bu diğer arkadaşların sakın olaki kötülermiş gibi anlamalarına sebep olacak bir söylem değil :)
Uzun lafın kısası beğendim parçanızı baya bi'.Şimdi Vaktim yok (Niye?) 'uda indiriyorum yine yorum yaparım :)

Antiparantez, La'da dikkatimi çeken bir husus oldu.Macbeth'i biliyorsunuzdur, gothic yaparlar, kendilerinin 2005 çıkışlı Malae Artes isimli albümlerinde "Down Heathed" diye bir parçaları var.La'nın girişi hemen hemen bu parçayla aynı :) Ama akustik gitar tınısı, daha sınırlı kalıplar olduğu için benzetmiş olabilirim tabii :)

Bunun dışında umarım Türk Rock müziğinde istediğiniz yerlere gelirsiniz diyor ve iyi yerlere geleceğinizden de açıkçası şüphe duymuyorum.Sanırım İstanbul'dasınız, buda artınız.Bizler amatör olarak birçoğumuz İzmir'de kangren olmaya devam ediyoruz :) Umarım birgün canlıda seyreyleyebilirim, bunu canı gönülden isterim :)

İyi çalışmalar, kendinize iyi bakın, böyle kalın ;)
 
Geri
Üst