Japonya'da üretilen Gibsonlar

ChatKing demiş ki:
ChatKing demiş ki:
Tartışma gereksiz..
Madem Gibson'la ilgili bir başlık var yenisini açmayayım, bu sitesinde reklamı olan Les Paul BFG'nin ne esprisi var acaba :) ? Music123.com'da Limited'ı 3600 Amerikan Doları iken, geçtiğimiz hafta içinde çıktığı yazan "normal" versiyonu neden 970 Amerikan Doları'dır :) ? Özellik olarak aralarında da hiçbir fark göremedim ben.. Ve tavsiye eder misiniz - bir Standard'la karşılaştırılamaz belki - ? Bir de BFG'nin kendi çapındaki Gibson.com bünyesindeki bölümünde "most powerful les paul ever made" yazıyor, şaka mı gerçek mi :D ?
Ve son birşey daha : "Pickup kill switch" ne demek ? Turbocharger-vari birşey mi ki :? ??

Bir de bir hasmını ekleyeyim bu gitarın gözümde : Esp Ltd EC-1000, Vintage Black olanı.. Özellik olarak daha iyi (bilemem ağaç mağaç yazılardan konuşuyorum), ama hala şu 3600 Dolar meselesi aklımı çeliyo' :( .. Marka takıntısı da var biraz hani LTD / Gibson gibi :D Ne yapmam gerektiğini çözemedim :( ..

hangisi 3600$ abi :S dumur oldum yavvv. LTD 3600 $ sa ben olsam ona para vermem.amerikadan gibson getirtirim.yada Drb satıyo 2300$ onu falan alırım.yine kendi fikrim olmakla birlikte ben hiç bir LTD ye para vermem.ESP lere olabilir ama ( gerçi onlarıda sevmiyorum ama kalitesi biraz daha ii en azından) LTD lere para veresim gelmiyo.birde ben orjinal gibson yada gibsonın biribir aynı kasasına sahip olmadıkça les paul alasım gelmiyo. bu bakımdanda J&D nin les paulleri ve agileninkiler çok benziyo gibsona.ama tabii kaliteleri tartışılır.(fiyatına göre iyi çıkanlarda olabiliyormuş tabiiki)
 
http://espguitars.com/guitars_deluxe.html - bu LTD olan - VB'si daha bir hoşuma gitti ama farketmez çok..
http://www.music123.com/Gibson-Les-Paul-BFG-Ltd-Guitar-i753914.music - bu 3600 Dolar olan :p
http://www.music123.com/Gibson-Les-Paul-BFG-Guitar-i753896.music bu da aynısının 969 Dolar olan versiyonu ben çözemedim :D ..

LTD daha bir benziyor Les Paul Standardlar'a ve işçilik kalitesi falan resimlerden bile daha güzel görünüyor açıkçası ve fiyatı da daha uygun.. Ama 3600 Dolar olayı aklımı çeliyor işte eğer 3600 Dolar edecekse bu gitar niye almıyım da diyor insan :) ..
 
şimdi nasıl anlıyoruz japon gibsonları orayı kaçırmışım da ben :D kulakta yazıyor demişti bi arkadaş bi de abd lere göre baya uygun oluyormuş fiyatları da...tabi sadece kulaktan dolma bilgiler bilen varsa aydınlatsın bizleri:)
 
Geri
Üst