laney tf300 amfi

selamlar arkadaslar.. laney tf300 amfi almayı düşünüyorum elimde pod xt live var.. acaba bu ikisini birlikte kullanan arkadaşlar varsa fikirlerini söylerse cok sevinirim. Arama yapın demeyin arama yaptım ve pek bilgilendirici bişey bulamadım. Bir de acaba pod xt le kullanmak için fazlamıdır o amfi ? hani kendi amfi simulatorleri oldugundan tube fusion degil de laney in 65 watt lık hardcore amfisiyle kullansak nasıl olur ? tonlarda cok fark olurmu.. simdiden saolun
 
Pod xt live ile nasıl olur bilemem ama Laney tf300 muhteşem bir amfidir bana göre. Çok güçlüdür ve hem clean hem de drive tonları şahanedir. Laney Hardcore Max pek iyi bir amfi olmadığından tavsiye etmem, bir amfi alınacaksa ve bu Laney olacaksa kesinlikle TF300 derim. ;) Pod Xt Live'ın içinde bildiğim kadarıyla zaten birçok amfi simülatörü var, ikisinin aynı anda ne tepki vereceğini bilemiyorum ama TF300'den şaşma bence. :)

Buradan da bir şeyler kapabilirsin: http://www.turkrock.com/ftopic54515.html

Saygılar...
 
yarı lambalı bir amfiye preamp bağlamak -özellikle effect return kısmından bağlarsan- sorun çıkarmaz zira bu aletlerde preamp lambası vardır sen return u kullanınca preamp ı kullanmadan direk power amp ve ordan kabine gitmiş olursun.
amfin laneyin bu modeli gibi sağlam bi şey olursa da bi şekilde analog pedalların falan olursa bi gün onlarla da şahane kullanırsın, lazım o anlamda :)
kolay gelsin.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #4
saolun arkadaşlar. en yakın zamanda podxt le tf300 ü deniycem. peki bana o ayarda önerebileceginiz başka bi amfi varmı ? marshall avt50 var benim bildiğim bi o amfiyi de begenmedim hiç.
 
HIWATT'ın amfilerini deneyebilirsin. Düşük wattajlı amfileri bile birçok büyük boy kombo amfiyi cebinden çıkarır. POD XT ile kullanacağını, haliyle clean kanalda kullanacağını düşünürsek, bu kanalın hacim olarak çok büyük ve güçlü olduğunu söylemeliyim.

Eskiden gelen bir Laney hayranlığım var, şimdilerde de Hiwatt, tabii Vox'u bunların dışında tutuyorum. ;)

Sevgiler...
 
Geri
Üst