Cubase kursu

B

blackwhitezero

Merhaba.Öncellikle böyle bir sitenin yapımında ve gelişiminde emeği geçen herkesi kutlamak istiyorum,çünkü bu güne kadar bu sitenin varlığından haberim yoktu ve yaklaşık yarım saat süren bir gezintiden sonra sitenin içeriğini iyice görünce cidden takdir ettim.Benim sorum şöyle:Ben yaklaşık 2 senedir cubase ve fruity loops kullanarak amatör kayıtlar yapıyorum.Fakat zamanla insanın kulağı geliştikçe yaptığı işten daha az tatmin olmaya başlıyor.Cubase yada daha doğrusu kayıt konusundaki bilgilerimi geliştirebileceğim kurslar varmı?Bu konuda yardımıcı olabilicek birileri varsa sevinirim.Teşekkürler. [/b]
 
Selam
Eğer ingilizceniz varsa lotus screenweaver cam programıyla capture lenmiş bir seri var elimde..yani partition lar halinde 3-5 er dakikalık dersler.ayrıca upload edebileceğim bir adres var ise şimdi nereden kaydettiğimi hatırlayamadığım word docümanı halinde bir yazı dizisi var.Bu türkçe..
Ayrıca şunu öğrendim Almanlar bu işin kompedanı olmuş.
hele son cubase 2.01 deki defreeze beni bitirdi tek kelimeyle..Vst perform over çekerken defreeze lediğim vsti ler o kadar rahatladı anlatamam.Ayrıca latency bayağı düşürülmüş..

Saygılarımla..
Bir ağaç gibi tek ve hür bir orman gibi kardeşçesine...N.Hikmet
 
Benim şu an parçalarımı aranje eden aynı zamanda profesyonel besteci Taner Çetin, Cubase, Reason vb. programlara çok hakim ve bildiğim kadarıyla özel ders veriyor. Kendisi şarkıcı Ege'nin yeğenidir. Buradan kendisinin telefonunu vermek hem ona, hem de siteye ve de bana uygun bir davranış tarzı değil. Özel mesaj gönderirsen kendisine nasıl ulaşacağını iletirim.
 
Eğer İstanbul'da oturuyorsan Kadıköy-Beşiktaş arasında çalışan vapurlarda -yanlış hatırlamıyorsam- Akademi İstanbul un ilanları var protools,cubase,FL da dahil olmak üzere kurslar var sanırım.
 
akademi istanbul da cubase dersleri vermek için gittim ama bilgisayarları yoktu midi kablosu almaya dahi niyetleri yok tu. bu kadar ciddiyetsiz bir yer görmedim.
daha fazla konusmıyayım...
 
ayhanorhuntas demiş ki:
akademi istanbul da cubase dersleri vermek için gittim ama bilgisayarları yoktu midi kablosu almaya dahi niyetleri yok tu. bu kadar ciddiyetsiz bir yer görmedim.
daha fazla konusmıyayım...

:( Çok üzücü bir durum ki akademiyi hep iyi diye duyardım, geçmiş olsun, inşallah ordakilere de tepkini belli etmişsindir.Gelen kişinin hevesini böyle kırarlar sonrada öğrenci gitmeyince ekonomik krizi filan bahane ederler, sanata ve eğitime olan bakışımızı,hayatımızdaki yerini ağızlarına sakız ederler :evil:
 
Cubase Kurs almak isteyen?

Merhaba;

Ben Bilgehan istanbul mecidiyeköyde oturuyorum. Aşşağıdaki konular hakkında özel ders veriyorum. ilgilenenlere;

*Cubase
*Reason
Kayıt teknikleri
Kompozisyon teknikleri
yani lafı uzatmadan a dan z ye bi synthesizerdan istenilen ses nasıl alınır, midi bağlantıları nasıl yapılır real time

processing nasıl yapılır vstler... hepsinde tecrübelerim var 10 senedir fln uğraşıyorum. aşşağıda basitce bir iki demo

dinleyebilirsiniz:

http://rapidshare.com/files/240920573/Sertab_Bilgehan-H.K.Z..mp3
(realtime processing and instrument recording)
http://rapidshare.com/files/305074154/Bilgehan-Cover_Me.mp3
(kompozisyon, mixing, cubase içinde reason ve diğer vstler parça tamamen bana ait)

bu ikisinin yeterli olacağı kanaatindeyim.
dersler benim ev studiomda yada başka biyerde de yapılabilir. reason için 5(200lira) cubase için 10(350lira) saat anlatım

olur. Sizin seviyenize ve isteğinize göre dersin şeklini belirleriz. Hoşcakalın

[email protected]
05336597182
 
Geri
Üst