Carvin Amfiler Hakkında Bilgi

Arkadaslar Carvin amfi satan bir arkadasım var ve paraya sıkıstıgı ıcın cık uyguna verecek . Bana genel olarak nasıl olduklarını artısı eksısı nedır yazar mısınız
 
Bende 200 Watt Sx-200 Solid State bi anfisi var...Bi kere en büyük artısı hepsi ama hepsi Amerikada yapılıyor anfilerin...Sonracıma benim anfi için tüp taklidi bir teknoloji kullanılmış bence fena deil gayet yumuşak ve sıcak tonlar elde edebiliyorum bu sayede...Benim anfi 200 watt oldundan volume ü çok yüksek mesela ortalığı yıkıyor...onun dışında marshall ın distortion ı daha serttir ama solo atmaya gelince carvinden şaşmıcaksın demişlerdi bana almadan onaylıyorum...zaten Celestion vintage hoparlörler var..Dist. preamp inden sert tonlar alabiliyorum diye şimdi gayet rahatım...Bence görünümüde 10 numara...ne biliym eksi bulmak gerekirse....abi bide ucuz bu anfiler eksi falan yok 700 dolar a amerikan 200 watt üstünde 4 efektli celestion vintage 2x12 hoparlörlü anfimi alırsın yoksa 770dolar a marshall ingiliz 50 watt mı? sen söle ?
 
Carvin piyasada fazla bilinen bir marka değil. Ancak bunun sebebi kalitesizliği falan değil, distrübütör kullanmıyor olmaları. Genelde ürünleri yüksek kalite ve kişiye özel üretiliyor. Siz gidip bağlantıya geçiyor ve istediğiniz ürünün özelliklerini belirtiyorsunuz, adamlar size yapıyor. Bu sebepten çok geniş çeşitlilik sunabiliyor. Gayet kaliteli amfileri ve gitarları var. Tony MacAlpine, Steve Vai, Malmsteen, AlDiMeola, Jason Becker carvin kullanmış isimlerdir.
 
PhoibosApollon demiş ki:
hautparleur demiş ki:
dec muzik distributoru tunelde abi
distributor değil retailer(dealer) aslında dec music. finansman jackson-ibanez-fender gibi işlemiyor.
zaten şöyle şu özellikte bir gitar istiyorum diyince adamların işlevi ortadan kalkıyor nerdeyse.

gidip sordunda mı böyle diyorsun yoksa tahminen mi söylüyorsun.
dec müzik istediğin custom gitarları veya amfileri getirtiyor. yani zaten düzenli olarak yeni ürünler geliyor ama ellerinde olmayan bişeyi istersen getirtiyorlar sana.

carvin amfim var..legacy combo..her çaldığımda başından yüzümde bir tebessümle kalkıyorum.

http://www.carvin.com/carvinbbs/viewforum.php?f=3&sid=83626e4eb9491d11325e5f169ee31fd0

bu sitede bir çok modelin demosu var. yani istediğin modelin firma tarafından siteye koyulmuş demosu dışında bu forumda insanlar bakın carvinimle kutu kutu pense çaldım nasıl tonum falan diye koyuyorlar belki işine yarar..
 
Tahminen söylemiyorum tabi ki, carvin'in finansman politikası böyle. Tony MacAlpine hastası olduğum için araştırmıştım bi aralar. Toptancı'lara(distribütör) dağıtmazlar gitarları. Retailer'larla(perakende) çalışırlar. Bu sebepten zart diye custom yaptırabiliyosun zaten. Fason aracılar,komisyoncular dışında da başka yerde bulamazsın 0 carvin. Güzel bi avantajı "abi stokta yok şimdi ne zaman gelir belli olmaz" demiyo olmaları. Gidip ordan carvin aldığın zaman için her konuda da(garanti,orjinal parça vs.) rahat olur yani.
 
hmm tamam ozaman..hani tahminen mi söylüyorsun derken ben biliyorum sen sallıyorsun gibisinden sormadım:) ben de bilmiyorumda o yüzden sordum..araştırdıysan doğrudur..ama ben dağcan beyle yatpığım görüşmede referans olarak carvin distribütörlüğümüzü gösteriyoruz..vs vs gibi bi konuşma geçmişti, bide dec müziğe gittiğimde bana katologdan custom gitar özelliklerini seç bize söyle fiyat verelim bir ayda elinde olur demişlerdi, amfi aldım bozuk çıktı gittim o gün yenisini verdiler bendekini alıp,lambalarına 6 amfiye 2 yıl garanti verdiler,carvinle devamlı irtibat içerisinde olduklarından falanda bahsetmişlerdi.
 
Geri
Üst