Gode

yaw walla bence silinmesi o mesajların çok saçma. kendi aramızda şaka yapıoruz sonuçta. bence o mesajlara gelene kadar Kronos nikli adamın iğrenç, amele ve seviyesiz avatarı hakkında bişeyler yapılmalı :) :D o duruyosa o mesajlar hiç önemli diil yani :) öpüyorum seni akıncım :)
 
peyzajparti27ld.jpg
 
his-infernal-majesty demiş ki:
Replik konseriniz gerçekten muhteşemdi, hepiniz çok iyidiniz. Sürgünü ilk defa bu kadar "oynak" gödüm ben, özellikle kıvanç abi bugün kendinden geçti :) Gerçekten çok eylendik, teşekkürler sürgün :p

Çok teşekkür ederiz Yunus, gelip izlediğiniz için biz teşekkür ederiz :). Seyirci çok olunca biz de haliyle olumlu etkileniyoruz bundan. Ama gelin görün ki ortam boş olunca çalamıyoruz pek :). Tabii ki bu kötü çalmamıza bahane değil, olmamalı da. Böyle durumlarda ne olursa olsun grup çıkıp aslan gibi çalmalı, bakalım belki bir gün öyle bi grup olmayı başarırız :)

Sevgiler...
 
selamlar bir türlü gelip izleyemedim henüz ama karavicdanlı parçanızı dinledim nokiadan çook başarılı.sekiz grubu adına desteğiniz için ayrıca çok teşekkür ederim.en kısa zamanda bir programınızı yakalııcaz.devam!
 
pey demiş ki:
Ehehe evet bende dinledim şarkıyı bencede başarılı.. kayıtlar birçoğuna göre süper hatta .Başarılar ;)

Kayıtlarımızı ANKARA studio onairde yapıyoruz... www.studio-onair.net adresinden detaylı bilgi alabilirsiniz... hali hazırda mix bekleyen 5 adet şarkımız kaldı... onlarda mixlendiğinde yayınlayacağız zaten.... Kısmet bakalım.... Beklemedeyiz..... ;)
 
Geri
Üst