Kedi (Blues, Rock'n Roll, Pop Rock) - Ankara

Her Cuma 21:30'da Biziz Rock Bar'da

611093720070501_I1.jpg


Grubumuz 2005 yılı bahar aylarında kuruldu. İstediği kaliteyi oturtana kadar farklı müzisyenler ve repertuarlar deneyen grubumuz şu aralar 5 elemandan oluşuyor. Kadro elemanlarımız bu oluşumdan önce çok sayıda farklı mekanda sahne aldılar. Repertuarımızı ağırlıklı blues, rock ve birkaç pop parça üzerine kurduk. Uzun süren prova dönemi ardından Manhattan'da çalmaya başladık. Çaldığımız yerlere Garage'ı ve Lone Star Cafe'yi ekledik. Repertuarımızı ve sahne enerjimizi geliştirmeye devam ediyoruz. Temelde eğlendirmek üzerine oluşturduğumuz kurgumuzu zamanla grup sinerjimize bağlı olarak kişisel zevklerimiz ve yeteneklerimize göre devşiriyoruz. Ama asıl rengimiz seyirci sayımız arttıkça ortaya çıkıyor kesin olarak.

Grup elemanları şu şekilde:

Lead Gitar'da Koray
Vokal ve Akustik Gitar'da Emre
Bas Gitar'da Dinçer
Davul'da İhsan
Saksafon'da Alper


Tarzımız Blues, Rock'n Roll ve Pop Rock parçalardan oluşuyor.

Web sitemiz için buraya tıkla...
HangiBar.com'daki tanıtım sayfamız için buraya tıkla...
HangiBar.com'daki forum sayfamız için buraya tıkla...
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #2
7 aralık 2006 Perşembe 22:30'da Manhattan'dayız

Arkadaşlar,

Bu akşam (7 aralık 2006 PERŞEMBE) 22:30'da Manhattan'dayız. Bizi kırmayıp saati öne alma teklifimizi kabul eden yönetime de teşekkür edelim burdan.

Bu kadro ile yeni sayılabilecek bir ekip olarak desteklerinizi bekliyoruz. :metalhead
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #4
Çok sağoll. Belirtmeden geçmeyelin tabii ki. Bizden sonra da 51 promil sahne alacak. Yani sabaha kadar dancee. Size de başarılar ;)
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #7
aaa kimleri gördümm. Yeliz'le sana slm göndermiştim :) Ne kadar zamandır gelicem sizi dinlemeye kaç kere plan yaptığımı bile unuttum artık. Bir keresinde de geç kalmıştım bitirmiştiniz programı. Bir siteden de parçanızı dinlemiştim valla çok güzeldi. Ellerinize sağlık. En kısa zamanda görüşüp dinleşiriz umarım ;)

hakanak sana da ayrıca teşekkür ederim. En kısa zamanda bekleriz. (ekleme, mesajdan sonra şarkılarınızı dinledim de yazmadan edemedim. Sizin de çalışmalarınızın kendine has enerjisi var. Keep rockin' 8) )
 
Dün akşam Manhattanda iyi vakit geçirdik . çok güzeldi , dinlemeye gelen herkese teşekkürler.

Bu arada 51Promil grubunuda tebrik ediyorum enerjileri süper , şiddetle tavsiye edilir.
 
Dün akşam gerçekten harika bir ortam vardı Manhattan'da. Hafta içi olmasına rağmen geç saatlere kadar bizimle kalanlara teşekkür edelim, bu biiir. Bizden sonra da kalıp coşkuya devam eden 51 Promil'i canı gönülden tebrik edelim, bu ikii. Bizimle beraber dans edip şarkı söyleyen güzel insanlara da Zam, bu üüç. ehhm şey, bi daha gelin olur mu?! ;)
 
Evet gerçekten çok eğlendik dün akşam..Kedi grubunu tebrik ederim abilerimiz sayılırlar :) ..Mutlaka gelip dinlenmesi gerekilen çok kaliteli bir grup!Herkesi perşembe akşamlar bekliyoruz..başarılar nicelerine inşallah :):)
 
Arkadaşlar videolarımızı seyrettiyseniz yorumlarınızı bizimle paylaşırsanız seviniriz. Yorumlarınız bizim için önemli. Biz elimizden geldiğince kendimizi yermeye çalışıyoruz ama dışardan gözler her zaman daha objektif olacaktır elbette.

Ayrıca bu haftalık (14.12.2006 Perşembe) programımız yok Manhattan'da. İşlerimizin yoğunluğundan bu hafta sahne alamıyoruz. Her Perşembe beraber sahne aldığımız 51 Promil sahnede olacak ama. Kaçırmayın. Sonraki hafta programımız devam edecek.
 
51 prommillciğim, canım kardeşim senin de yeni yılın kutlu mutlu olsun. Akşama görüşürüz.

Faer of the dark, beğenmenize sevindimm :C) Her zaman bekleriz. Ben de oraları okumayı isterdim. Ne hikmetse iktisat yokuşlarını tırmandık gerek varmıydı bilmem. Sinema okusam onun yerine? 8O :LOL:

Bonustrackvokal İzgi senin de yeni yılın kutlu mutlu olsun, hatta daha fazla şan şöhret getirsin. Başarınız daim olsun. Geçmiş bayramınızı da kutlarım.

Yılbaşında gerçekten Manhattan'da muhteşem bir atmosfer vardı. Ağzına kadar doluyduk ve sanırım eğlenmeyen olmadı. Biz çok mutlu ayrıldık valla. :)

Ayrıca herkesi yeni yılını ve geçmiş bayramını kutlarız.

Sevgiler...
 
Geri
Üst