Kedi (Blues, Rock'n Roll, Pop Rock) - Ankara

ne zamandır girmiodum turkrock a ...videoyu izledim gayet güsel...başarılar..zaten kötü olması imkansız ne de olsa ankara grubu:)...bu biraz iddialı oldu ama ...
herşey bi yana cidden hoş çok ama çok başarılar devam....
 
stoneguitar yorum için teşekkürler. İlk defa direk olumsuz yorum aldık. Bu bizim için çok önemliydi. Başka türlü daha iyi olmak zor. Zaman zaman sözler karışıyor bir iki parçada normaldir ama daha dikkatli olunmalıdır eyw. ;)

depp sana da çok teşekkürler. bir gün seni de görmek isteriz aramızda. :)
 
stoneguitar demiş ki:
gitarcilar gitarlari cok yukarda tutuyo

Böyle eleştiriyi de ilk defa duyuyorum..Her türlü eleştiriye tamam ama neredeyse giyindiği kıyafetlere de laf gelicek sandım..Sonuçta her gitaristin tarzı gitarı tutuş şekli farklıdır..

Dünki boşluk normaldi bence..Tatil sonra ve hala tatilde olan insanlar var..Biz bize eğlenmiş olduk :) Ben beğendim Kedi grubunu.Dinlemeye değer eğlenceli ve repertuar bakımından da seviyeli bir grup..Herkese tavsiye ederim:) Haftaya görüşmek üzere ..
 
anlamiyo kimse.. ben zaten o parcalari evde de dinliyorum disari cikip dinledigimde gorsel biseyler istiyorum. ekstradan katilmis sololar vokallerin farkli yorumlarini duymak istiyorum ama olmayinca da uzuluyorum
 
stoneguitar demiş ki:
anlamiyo kimse.. ben zaten o parcalari evde de dinliyorum disari cikip dinledigimde gorsel biseyler istiyorum. ekstradan katilmis sololar vokallerin farkli yorumlarini duymak istiyorum ama olmayinca da uzuluyorum

arkadaşım !
Anlamıyor değilim.sana katılıyorum..Yorumun da iyi olur kötü olıur çok güzel..Gruplar sadece iyi eleştiriyle hiç bir yere varamazlar..Aslına bakarsan kötü eleştiri bizim ,amatör gruplar için daha önemlidir..Senin de tüm yorumlarına saygımız sonsuz..İster vokal kötü dersin ister sözleri sallıyor dersin..Eleştiri budur..!Kötü dersin biter..Kimse neden kötü niye kötü diyemezki..Beğenen beğenir beğenmeyen beğenmez..Tek dediğim gitarı yukarıda tutuşuna yaptığın eleştiri..Gitaristlerin tarzları vardır..Bunu sen değil grup arkadaşları bile yargılayamaz..Kimisi yukarda tutar kimisi aşağıda tek cevabım buydu..Yoksa kötü eleştiri aslında bizi iyiye götürecek olandır..Tabiki dinlediysen beğenmediysen..Bu olay değil..Biz seni anlıyoruz.Beğenmemen ya da eleştiri yapman normal..Hatta bizim için güzel bile..
En azından yalnış anlaşılmayı düzelttiğimi umuyorum!!Herkesi bekleriz perşembe..
 
stoneguitar sana katılıyorum sahne konusunda söylediklerine. Yani sahnedeki adamların evde dinlenenden farklı bir tad vermesi gerek, yoksa bir anlamı kalmıyor. Bizim amacımız da bu zaten. Çok yakında üflemeliler geliyor o yüzden. Provalarımız başladı. Bizler yıllardır piyasada çalışan insanlarız. nasıl olması gerektiğini gayet iyi biliyoruz ancak bir sinerjinin çıkması bir gruptan bazen 1 gece bazen birkaç ay sürebiliyor. bu konuda kafa yoran uzun vadeli düşünen insanlarız kısaca. Şunu da düşünmek lazım, bu grup sadece 2 aydır sahnede. Çok daha iyi olacağız buna şüphe yok. O yüzden eleştirilmeye gerçekten önem veriyoruz. İstersen sesi dünyada duyduğum en kötü ses de. Zevke dahildir o konu da. Beğenilmemesi de çok ama çok normaldir.

Birgün tekrar dinlemeni isterim şahsen. Çünkü sahne bu. Birgün müthiş işler yaparken başka gün kötü olabiliyor insan. İşin başka boyutu da var. Biz o akşam çok dağınıktık gerçekten :D Tatil sonrası sabah 7'de kalkıp işe gitmişiz. akşama bitmiştik ruhen tabi :S

51 promil'in dediği de gitar tutuşu ile ilgili eleştirine yönelik zaten. Dünya müziğinde özellikle caz'cılarda görünen bir tutuş şeklidir (bkz. George Benson). Ama o tutuş şahsa münhasırdır, isterse sırtına assın çalabiliyorsa tersten amenna ;)

Kıssadan hisse perşembe'ye yine bekleriz :)
 
yau arkadaşlar taş gibi grubunuz var. niye ağzıbozuk hıyarın birinin ortaya attığı saçma lafları dikkate alıp, alttan alırca, hatta teşekkür ederce cevap yazıyosunuz. hayır, daha fazla şey söyleyeceğim bu bebeye ama hem sizin başlığınızı kirletmek istemiyorum, hem de zaten ne olduğu bu kadar belli olduğu için çoktan siteden atılmış.

onun yaptığına eleştiri denmez, bişey atmak denir. "vokal kötü" diye eleştiri olmaz zaten. kötüyse nesi kötü? eleştirisinde bunun cevabını vermiyorsa, dikkate alınmamalı; bu tarz davranışlarda ısrar ediyorsa hemen bir buluşma yeri belirlenilip dövülmelidir. (zaten anladığım kadarıyla bunun derdi manhattanın boş olması, yine eve eli boş dönmesi.)

şimdi kendi bildiğim şekilde eleştiri yapayım;
bu grup hakkında esas beğendiğim vokaldeki arkadaştı. vokalin sesi tertemiz ve düzgün geliyor. amatörler gibi bir inip bir çıkmıyor, gidip gelmiyor, detone olmuyor. hareketliliği de gayet güzel.
fakat diğer gitaristler, iyi çalmalarına rağmen biraz mesai yapıyormuş gibi duruyorlar. bence herkesin önünde bir mikrofon olmalı, gruptaki herkes biraz daha katılmalı çalınan şeye. bir de davulcunun trampeti duyulmuyordu, çok zayıftı manhattanda dinlediğimde. belki o trampetten, belki de biraz daha kasnaklı vurması gerek. neyse, sonuç olarak, çalışmalarınızın, başarılarınızın devamını dilerim. iyi günler.
 
buggleyeyes demiş ki:
onun yaptığına eleştiri denmez, bişey atmak denir. "vokal kötü" diye eleştiri olmaz zaten. kötüyse nesi kötü? eleştirisinde bunun cevabını vermiyorsa, dikkate alınmamalı; bu tarz davranışlarda ısrar ediyorsa hemen bir buluşma yeri belirlenilip dövülmelidir. (zaten anladığım kadarıyla bunun derdi manhattanın boş olması, yine eve eli boş dönmesi.)

:D :D Çok güzel bir saptama :D

Önümüzdeki Salı Garage'da izlicez umarız sizi.. Başarılar..
 
buggleyeyes yazdıkların için grup adına teşekkür ediyorum. Yani biz farkındaydık zaten adamın yaklaşımından ne olduğunu ama yeni yeni boy göstermeye başlamış bir grup için özellikle ilk yapılan eleştirilerin önemli olduğunu düşünüyorum işin aslı. Yani adamı hiç sallamazlık da yapamazdık. Çünkü bu bir sahne gurubu. Bir yerlerde çıkıp insanları eğlendirmek için oluşturulmuş bir grup. Yapıcı olmadığı ortada adamın eleştirisinin ama yine de birisinden bir eleştiri geldiği vakit biz önemsiyoruz. Çünkü her ne kadar egolar söz konusu olsa da gelişmeyi ve değişmeyi beceremeyen kimse doğru yöne doğru evrilemiyor bu kesin. Dolayısı ile bizim için özellikle şahsım adına söylenenler önemli. Sonuç itibariyle yorumların, dileklerin ve desteğin için teşekkür ederim. :) Salı akşamı işiniz olmazsa bekliyorum garaja.hakanak ve promil biraderlerim, sizleri de bekliyorum bakın. bahane bahane nereye kadar :D
 
madem öyle ben de gitarı iyice aşağı sarkıttım dizlerimde çalıyorum, manhattan'ın bu hareketim üzerine dolup taşacağını umuyorum.

kusura bakmayın, salı bizim de şakagibi'yle manhattanda programımız var.. işalla bir ara bi yerde denk getircez...
 
:LOL: hatta gitarı ayak bileklerinde çal bak neler oluyor hehe ben denedim değil manhattandan bendimdem bile taştım :cigara

şaka gibi'nin de övgülerini aldık çevreden, dinleşiriz bi yerde umarım bi yerde karşılıklı ;)
 
"KEDİ" Özel Tanışma Gecesi

Yaklaşık 3 aydır düzenli olarak önce Manhattan'da ardından da Garage'da sahne almaktayken birden aklımıza dahiyane bir fikir geldi :roll: Bizler daha iyiye giderken ve bizi dinleyenler memnun olarak ayrılıyorken programlarımızdan, daha geniş bir kitleye ismimizi daha hızlı duyurmalıydık. O yüzden 27 Şubat 2007 akşamı Garage'da "Özel Tanışma Gecesi" düzenlemeye karar verdik. Saat 21:00'da toplanmaya başlayacağız. Sahneye çıkışımız 21:30. Bizi merak edenleri bekliyoruz.

178413120070222_I1.jpg


Bu da hangibar.com'daki Geceye dair forum sayfası:
http://www.hangibar.com/forum_/topic.asp?TOPIC_ID=2967
 
bişeyler eksik bence.videoyu izledim,gitarın tonu kötüydü ve vokalin sesiyle uyumlu değildi..(zaten gitarın tonu kötüydü dedim ama neyse :? )umarım zamanla çok daha iyi olur.başarılar hepinize..
 
Geri
Üst