Ltd Elite Ve Eii

Merhaba arkadaşlar,
Artık piyasada hiç LTD Elite göremiyorum, üretimi durdu mu acaba ? (Deluxe leri söylemiyorum, altını çizeyim Elite ler)
Birde bazı ilanlar gördüm adamlar EII leri LTD Elite diye satıyorlar. Yani ilan başlığı LTD Elite ama resimlere bakınca EII.
LTD Elitlerle EII ler arasında ne gibi farklılıklar var, bilen var mı ? (İşçilik, malzeme, ton vs.)
 
Jeff K. wrote on Jan 13, 2014 at 3:50 PM
None. LTD Elite has been folded into the E-II line, since they were equal high-quality guitars being made in our Japan factory.

ESP Guitars John: all of our brands are "real ESP's". Our E-II Series in particular is made in Japan by ESP luthiers, and can save you some money compared to our higher-end models. If you want an ESP Original or ESP Custom Shop, we have those available as well. Thanks for writing.

ESP Guitars Apparently, there's some misunderstanding about what E-II is, and we're thankful for your responses that let us know about it! We'll put together an article that will help you understand, but E-II *is* ESP, the same high-quality guitars that were formerly called "ESP Standard", built by the same people in the same place. We'll have more to tell you soon. Thanks!

ESP E-II is our newest product series. Made in Japan by our experienced luthiers, ESP E-II represents a more affordable way to take advantage of excellent Japan-built ESP guitars and basses. See the whole E-II Series here: Products - E-II Guitars - The ESP Guitar Company

ESP E-II: The New Standard Made in our Japan factory, ESP E-II offers the level of quality youʼve come to know from our standard ESP guitars and basses, with high-quality workmanship and professional components. The ESP E-II Series includes some of the new designs appearing in the ESP Original Series, plus some classic ESP models, for a slightly more affordable price than the Originals.
 
Adamlar marka satmaya çalışıyorlar gitardan önce. Harbiden gıcık oluyorum bu salak firmaya ne popüler olursa endorsement ver sonra fanboylara sat çalıntı modellerini. Ibanez ARZ modellerinde çaktı neck joint olayını kapak gibi bunlar hala LP taklit edip dursun. Shecter de solo 6 modellerinde yapmıştı.

ARZ400BK_cutaway.jpg
 
Ltd Elite hiç denemedim. Ama sanki Esp Standard serileri ve ltd ec1000 türevi gitarlar arasında kalıyor sanki. Ec1000 lere göre daha güzel işçilik ama ayni malzeme kullanılıyor gibi.
E2'leri deneme fırsatım oldu. Esp standard serileri ile tamamen aynı kaliteye sahip. Gerek ton gerekse işçilik açısından. Sadece artık 4 pot lar değil 3 potlular kullanılıyor. Ve emg gold manyetikler factory fit olarak üretiliyor. Ayrıca eclipse serilerinde double binding var eğer emg gold setli ise.
Esp firmasının anlam veremedigim hamlelerinden birisi bu. Custom serileri dedikleri gitarlara headstock'a esp logosunu standard serilere ise e2 logosunu reva görmesi bence fena musteri kaybettirecek. Ve dileğim o ki hatayi anladiktan sonra geri dönmeleri.
 
Ltd eliteler japon malı normal ltdlerin aksine, eII ise bildiğimiz esp standart ile aynı, Ltd eliteler hernekadar japon olsa bile üzrindeki floyd olsun bazı parçalar olsun bi alt kalite idi bir ara canlı olarak incelemiştim.üretimden ltd eliteler kalktı olması lazım.
 
Geri
Üst