Yamaha Elektro Gitar Sorgulaması

Arkadaşla sap sorunlu bir Amerikan Fenderim var uzun süredir uğraştırıyor gitarsız kalmış durumdayım. Bu uğraşılar sırasında (fret değişimi, tesviye vs.) bir ara gitarın telleri iyice alçaldı ve ben çok ağırlaşmış bir gitarla uğraştığımı idrak ettim. Ve müthiş hoşuma gitti. Çocukluğumda bir Yamaham vardı modelini hatırlamıyorum ama nette gördüklerimden daha şık, double-cutaway, aktif manyetikli, set-neck (yada neck-through ama çok ihtimal vermiyorum, abimden intikal etmişti orta seviye bir gitar olmalı), sanırım bayağı bir jumbo fretli, metal gitarı görünümlü bir gitardı ve beni çok mutlu etmişti - şimdi aktif manyetik olayı hiç hoş gelmiyor olsa da. Orta seviye bir gitar arayışı içine girdim bu tarz, Schecterlara baktım, biraz fazla sert ve karanlık geldi bu gitarlar . Yine de hala düşünüyorum Schecteri, fiyat/kalite oranı açısından çok metheden var, ama gördüğüm iyi birşey için belki 3000'lere çıkmam gerek. Kullanılmış almamaya çalışacağım öncelikle, başıma dert açmak istemem - Fender'den canım yandı, ve çok iyi anlarım gitarda bir sıkıntı olsa diyemem. 2000 tl dahilinde bildiğiniz güvendiğiniz Yamaha var mı piyasada? Duruma göre çıtayı biraz daha yükseltebilirim. Bilgileriniz
i paylaşırsanız belki yeni bir Yamaha başlığına vesile olur, varolanlar eski, benim gördüklerim en azından. teşekkürler.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #4
Arkadaşlar bu pacificalar strat temelde gördüğüm, alder/maple strat modellemesi gitarlar, bazıları bayağı iyi gibi, bir stratım olmasa direk atlardım... ben farklı tarzda bir gitar bakmıştım giriş yazısında belirttim, görünen o ki namevcut böyle bir gitar artık eskiden vardı, yine de teşekkürler önerilerinize.
 
Geri
Üst